Bilic: O söz bence de küfür değil!

Bilic: O söz bence de küfür değil!

SPOR Haberleri

Beşiktaş'ın Hırvat çalıştırıcısı, "Zaten kendisi gözümün içine baka baka küfür etmedi. Benim isyanım hakem ve federasyonaydı" dedi

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, bugün oynanacak Partizan karşılaşması öncesinde basın toplantısı düzenlerken, gündemi meşgul eden F.Bahçeli Emre Belözoğlu ile kapışmasıyla ilgili düşüncelerini dile getirdi. Hırvat teknik adam, "Bu bir erkek oyunu. Küfür olabilir ama küfrün belli bir ölçüsü vardır. Benim orada zaten dert ettiğim nokta küfür değil. Bir insanın gözünün içine soka soka küfür ederseniz o başka bir şeydir ki o böyle bir şey yapmadı. Zaten F..k off'u küfür olarak kabul etmem. Benim isyanım hakem ve federasyonaydı" dedi. Partizan karşısında önemli bir müsabaka oynayacaklarını belirten Bilic, "İlk maçta rakibimizi 4-0 yendik. Ama şimdi 'İşimiz kolay olacak' diye düşünürsek, ciddi risk yaşarız" diye konuştu.
Töre bizi yüz üstü bıraktı
Bilic, "Son 2 maçımızı kaybettik ve bundan mutlu değiliz. Bir galibiyet serisine başlayabilmek için fırsatımız var. Önceliğimiz Süper Lig ama unutmamamız gereken şey, geçen sezon tüm mücadelemizi Avrupa kupalarında yer alabilmek için yaptık" açıklamalarında bulundu. Gökhan Töre'nin takım için önemine dikkati çeken Bilic, "Kendisi genç bir oyuncu ve iyi durumda. Ancak ne olursa olsun, Fenerbahçe karşısında takımını yüz üstü bıraktı ve bir ceza alacak. Tekrarlamaması gerekiyor. Bazı oyuncular takımla antrenman yapamazken, onun da yokluğu bir darbe oluyor. Belgrad'daki performansını gördünüz. Bununla, takım için nasıl bir değer olduğunu anlayabilirsiniz" değerlendirmesinde bulundu.
Hüseyin EROĞUL


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...