Almanya emniyeti meşalenin peşinde!

Almanya emniyeti meşalenin peşinde!

SPOR Haberleri

Alman emniyeti her yerde Dortmund tribünlerine meşale atan Galatasaray taraftarını arıyor

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde Borussia Dortmund'a 4-1 yenilirken, taraftarların sahaya ve birbirlerine attığı meşaleler karşılaşmanın da önüne geçti. Alman polisi, Dortmund maçında rakip tribünlere meşale ve emniyet güçlerine koltuk atan Galatasaray taraftarlarını cinayete teşebbüsten soruşturduğunu duyurdu. Bild'in haberine göre maçtan önce bin 500 nbsp;Galatasaray taraftarının, Dortmund stadına doğru tezahüratlarla yürüdüğü hatırlatılırken, karşılaşmanın başlamasına kadar herhangi bir olay yaşanmadığı vurgulandı. Ancak mücadele sırasında olayların büyük kaygı verdiğini ifade edildi. Galatasaray taraftarlarının stat koltuklarını söktükleri hatırlatılırken, nbsp;Borussia Dortmund taraftarlarına doğru meşaleler fırlatıldığı ifade edildi. Sportbild dergisinin internet sayfasında yer alan haberde ise Galatasaray taraftarının Dortmund'un galasında skandala yol açtığı belirtilerek, yaşanan olaylar sonrasında ''Dortmund rezaleti'' başlığını kullanıldı.

Yasin: Hedef Avrupa Ligi

Dortmund maçının son dakikalarında oyuna giren Yasin Öztekin, ufak hatalar sonucunda karşılaşmayı kaybettiklerini söyledi. Sarı-kırmızılı oyuncu, "Ama önümüzde iki önemli maç daha var bundan sonraki hedefimiz kalan iki maçtan istediğimiz sonuçları alıp Avrupa Ligi'nde devam etmek olacak" dedi.

Cimbom'u ti'ye aldılar

Borussia Dortmund-Galatasaray maçı sırasında Alman kulübünün resmi twitter hesabından, sarı-kırmızılı ekibi ti'ye alan bir paylaşım yapıldı. Cimbom'un ilk dakikaları kendi yarı sahasında oynamasının ardından "Buraya otobüsü park ettiler. Anahtarı kimde?" ifadelerinin yer aldığı bir tweet attı.

Pandev çok mutluymuş!

Cesare Prandelli'nin son iki maçta 18 kişilik kadroya dahi almadığı Goran Pandev için menajeri konuştu. Carlo Pallavicino, futbolcusunun Fiorentina'ya gitme gibi bir durumu olmadığını belirterek "Türkiye'de çok mutlu. İstanbul'daki macerasında mutlu ve devam etmek istiyor" ifadelerini kullandı.

3.5 milyon nbsp;avro uçtu

Tek puanını Anderlecht'ten alan G.Saray, bu beraberlik karşılığında 500 bin avro ile yetindi. UEFA'nın her galibiyet için ödediği 1 milyon avroluk prim her seferinde uçarken, 4 maç sonunda kaybedilen rakam 3.5 milyon avroya oldu. 2. 2. tura katılım bonusu olarak 3.5 milyon avro da Aslan'ın kasasına giremeyecek.



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...