Halilhodzic: Galibiyete çok ihtiyacımız var

Halilhodzic: Galibiyete çok ihtiyacımız var

SPOR Haberleri

"Umarım takım gerekli reaksiyonu gösterir ve Lokeren karşısında üç puana ulaşırız"

Trabzonspor Teknik Direktörü Vahid Halilhodzic, Lokeren ile oynanacak olan karşılaşma öncesinde mutlaka üç puana ihtiyaçları olduğunu söyledi. Halilhodzic, "Gruptan çıkmak için galibiyete ihtiyacımız var. Umarım takım nbsp;gerekli reaksiyonu gösterecek. Ofansif yönde Lokeren'in bazı eksiklikleri var ancak biz bu konulara girmek istemiyoruz. Ben kendi takımımla ilgileniyorum" dedi. Boşnak teknik adam, "Akhisar karşısında aldığımız sonucun ardından büyük bir moralsizlik yaşamadık, puan olarak onlardan gerideyiz. Seri galibiyetler almamız gerekiyor, bunun için çalışıyoruz. Şu anda üstümüzde bir baskı var ancak dediğim gibi kendimizi geliştirme süremiz bir kaç ay daha sürecek ya da daha fazla. Başkanımız ile de bu konuyu sürekli konuşuyoruz" şeklinde konuştu.
Transfer göndermesi
Boşnak teknik adam, "Sezon başında yapılan transferlerde sıkıntılar var. Bunları çözmeye çalışıyoruz. Cardozo ve Constant ikisi de yedek oyuncuydu. Bu futbolcular transfer listesine girmişse demek ki kulüpleri bu isimlerden vazgeçmek istiyordur. Her seferinde istediğimiz oyuncuları alamazsınız" diye konuştu.


Ersun Yanal iddiası

Süper Lig'de tarihinin en kötü sezon başlangıçlarından birini yapan Trabzonspor'da, Teknik Direktör Vahid Halilhodzic'in geleceği tartışılırken, bordo-mavili yönetim hakkında şok bir iddia ortaya atıldı. Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun, UEFA Avrupa Ligi'nde bugün Lokeren ile karşılaşacak olan takımıyla birlikte Belçika'ya gitmeyip, İstanbul'da Ersun Yanal ile bir araya geldiği ileri sürüldü. Görüşmede Hacıosmanoğlu'nun, geçen sezon Yanal'ın mali şartlarını öğrendiği ifade edildi. Taraflar arasındaki görüşmelerin 1-2 gün içinde netleşmesi bekleniyor.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...