Aziz Yıldırım'ın zafer kutlaması

Aziz Yıldırım'ın zafer kutlaması

SPOR Haberleri

Fenerbahçe marşı çalınırken Aziz Yıldırım, kendisine verilen atkıyı sallayarak, seçim zaferini kendisini destekleyenlerle beraber kutladı.

Fenerbahçe Kongre Divan Kurulu Başkanı Vefa Küçük, başkanlık oy sayımının tamamlanmasının ardından resmi sonuçları kürsüye gelerek açıkladı. Aziz Yıldırım'ın aldığı oyları önce eksik söyleyen Küçük, hemen düzelterek kazanan Yıldırım'ı kürsüye davet etti. Üyelerin tezahüratları eşliğinde kürsüye gelen Yıldırım, konuşmasını yaptıktan sonra salonda Fenerbahçe marşı çalındı. Aziz Yıldırım, kendisine verilen atkıyı sallayarak, seçim zaferini kendisini destekleyenlerle beraber kutladı.

Aziz Yıldırım'ı destekleyen kongre üyeleri "Mustafa Kemal'in askerleriyiz" diye tezahürat da yaptı.

- Kongreden notlar

Mehmet Ali Aydınlar, tribünden kalkıp, yanındakilerle beraber kongre divan başkanlığına giderken, bazı kongre üyeleri yuhaladı. Aziz Yıldırım'ın yönetim listesinde yer alan adaylar ve kongre divan başkanı Vefa Küçük, hemen üyeleri uyararak, yuhalamamalarını istedi. nbsp; Daha sonra üyeler, "Her zaman her yerde en büyük Fener" diye tezahürat yaptı. İki rakip yönetim kurulu birbirleriyle kuçaklaşırken, tribünde bulunan Aziz Yıldırım'ı destekleyen üyeler bu tabloyu alkışladılar.

İki başkan adayının başkanlık divanında bir araya geldiği buluşma sırasında basın mensupları görüntü almak için divan başkanlık platformuna çıkınca kongre divan kurulu başkanı Vefa Küçük, "Sayın basın mensupları platform sallanıyor, Fenerbahçe'yi kimse çökertemedi, çökerten siz olmayın sakın" diye espri yaptı.

Bu arada, nbsp; seçim sonuçları açıklanmadan Yıldırım'ı destekleyen üyeler tribünde ayağa kalkıp, alkışlayarak "Aziz Yıldırım" diye tempo tuttu. Vefa Küçük, seçimin sonucunun açıklanmadığını belirterek, üyeleri uyardı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...