Fenerbahçe kongresine damga vuran tarihi diyalog

Fenerbahçe kongresine damga vuran tarihi diyalog

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Fenerbahçe'de gerçekleşen Olağanüstü Genel Kurul'da Aziz Yıldırım yeniden başkanlığa seçilirken kongre sonunda ilginç görüntüler vardı.

Fenerbahçe'de gerilimli geçen günlerin sonucunda son tablo oldukça şaşırtıcıydı. Mehmet Ali Aydınlar ve ekibi ile Aziz Yıldırım ve ekibi sarılarak kongreye son noktayı koydu. Seçim sonuçlarının açıklanmasından kısa bir süre sonra ekibi ile kürsüye gelen Mehmet Ali Aydınlar, Aziz Yıldırım'ın ekibi ve divan üyelerine teşekkür etti. Kongrede rakip olan yöneticiler birbirlerine sarılarak iyi dileklerini sunarken Aziz Yıldırım da kısa bir süre sonra kürsüye geldi.

YILDIRIM TEPKİ GÖSTERDİ

Aziz Yıldırım'ın Mehmet Ali Aydınlar ile kısa bir süre yan yana gelirken, gerilimli görüntüsü dikkatlerden kaçmadı. Aydınlar bu teşekkürleşmenin ardından ekibiyle birlikte salondan ayrıldı.

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, kendisini tebrik eden Mehmet Ali Aydınlar ve listesindekilere, "Bu kulübü satanlarla bir daha asla bir araya gelmem. Fenerbahçe'ye asla yönetici olamayacaksın" dedi.

Mehmet Ali Aydınlar, seçimi kaybedeceğini anladığı andan itibaren rakibini tebrik etmek için tribünden inip divan başkanlığı masasına doğru yöneldi. Ancak o sırada Aziz Yıldırım salonun dışına çıkmıştı. Bu esnada Mehmet Ali Aydınlar'ın listesinde yer alan yöneticiler ile Aziz Yıldırım'ın listesinde yer alan yöneticiler birbirlerini tebrik etmeye başladı. Aydınlar'ın ekibindeki yöneticiler, "Tebrikler, hayırlı olsun" şeklinde cümleler kullanırken, Fenerbahçe Başkanvekili Abdullah Kiğılı ise, "Üzülmeyin, sizler de inşallah daha sonraki dönemlerde yönetimde yer alırsınız. Ama hep birlikte olalım, Fenerbahçe için hep birlikte çalışalım" şeklinde sözler sarf etti.

Aziz Yıldırım'ın çok gergin olduğu görülürken, "Bu kulübü satanlarla bir daha asla bir araya gelmem. Fenerbahçe'ye asla yönetici olamayacaksın" şeklinde sözler söyledi.

Fenerbahçe kongresinin sonunda yaşanan bu tablo kongre üyelerince takdir toplarken, demokratik tablo için kongreye başkanlık eden Vefa Küçük de "Fenerbahçe'yi böyle oldukça kimse çökertemez" yorumunu yaptı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...