Fransa Ligue 1'de Bordeaux havaya girdi

Fransa Ligue 1'de Bordeaux havaya girdi

SPOR Haberleri

Fransa Ligue 1'in 12. haftasında Bordeaux deplasmanda Nice'i 2-1'lik skorla mağlup etti ve ligde üst üste 7. maçında da yenilgi görmedi.

Fransa Ligue 1'in 12. hafta mücadelesinde Bordeaux deplasmanda Nice ile karşı karşıya geldi. Stade du Ray'da oynanan mücadeleyi deplasman ekibi 2-1'lik skorla kazandı. Bordeaux'a galibiyeti getiren golleri 31. dakikada Gregory Sertic ve 59. dakikada Ludovic Obraniak kaydetti. Nice 77. dakikada penaltıdan Dario Cvitanich ile bir gol bulsa da, beraberlik sayısını bulamadı. Bu skorun ardından üst üste 7. maçından da mağlubiyet görmeden ayrılan Bordeaux, ilk 5 haftada aldığı 1 galibiyet sonrasında yükselişe geçti ve puanını 17 yaparak, 10. sıraya yükseldi. Geçtiğimiz hafta Bastia'ya mağlup olan Nice ise, bir haftayı daha puansız kapattı ve 17 puanla 11. sıraya geriledi. Ligue 1'in 13. haftasında Nice, Paris Saint Germain deplasmanına gidecekken, Bordeaux ise evinde Nantes ile karşılaşacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...