Abdülkerim Bardakçı: Gönlümün takımındayım

Abdülkerim Bardakçı: Gönlümün takımındayım

SPOR Haberleri

Üç büyük kulübü birbirine düşüren tecrübeli stoper “İstediğim ve istenildiğim yerdeyim. Azimli çalışmalarımın karşılığını Türkiye’nin en büyüğüne gelerek aldım” dedi.

YALIMCAN SARPYEL

Galatasaray’ın Konyaspor’dan transfer ettiği Abdülkerim Bardakcı, dört yıllık resmî imzayı attı, parçalı formayı giydi. Fenerbahçe ve Beşiktaş’ın da peşinden koştuğu Abdülkerim, GS TV’ye verdiği röportajda “İstediğim ve istenildiğim yerdeyim. Azimli çalışmalarımın karşılığını Türkiye’nin en büyüğüne gelerek aldım. Şimdi hedefim bana güvenenler ve büyük taraftarımız için sahada mücadele etmek. Stadyumda taraftarımızla buluşmak için can atıyorum. Hayallerim gerçek oldu” dedi.

İPLE ÇEKİYORUM

En başından beri gönlünün Galatasaray’da olduğunu vurgulayan Abdülkerim “Diğer kulüplerin de ilgisi vardı. Son durağımız Galatasaray oldu. Muhteşem bir stat, muhteşem bir ambiyansı var. Deplasman takımı olarak geldiğimde bile burada oynamaktan büyük keyif alıyordum. Ev sahibi olarak geldiğim zaman beş kat daha fazla keyif alacağımdan eminim. O günü sabırsızlıkla bekliyorum” ifadelerini kullandı.

Abdülkerim Bardakçı: Gönlümün takımındayım

OKAN HOCA BÜYÜK ŞANS

Teknik direktör Okan Buruk ile çalışmak için sabırsızlandığını dile getiren başarılı stoper, “Okan Hoca ile millî takıma gitmiştik ama küçük bir sakatlığım olduğu için fazla kalamamıştım. Çevremde herkes Okan Hoca’nın nasıl iyi bir hoca ve insan olduğundan bahsediyor. Ben de çok merak ediyor ve kendisiyle çalışmak istiyordum. Çok şükür burada nasip oldu. Bana çok şey katacağını düşünüyorum” şeklinde görüş belirtti.

MALİYETİ 140 MİLYON LİRA

Galatasaray, Abdülkerim için Konyaspor’a 2,8 milyon avro ödeyecek. Oyuncuya da 3+1 yıllık imza karşılığında ilk sezon 17, ikinci sezon 19,5 üçüncü sezon 23,5  opsiyonun kullanılması durumunda dördüncü sezonda da 29,3 milyon lira ödenecek. Sarı kırmızılıların kasasından dört yılda yaklaşık 140 milyon lira çıkacak.

BARTUĞ 5. LİGE

Galatasaray altyapısından yetişen ve yeni sözleşme teklifini reddederek serbest kalan Bartuğ Elmaz, Olimpik Marsilya’ya imza attı. Marsilya’nın resmî sitesinden yapılan açıklamada 19 yaşındaki oyuncunun gelecek sezondan itibaren 5. Lig’deki (National 3) rezerv takımda forma giyeceği bildirildi. Daha önce de benzer bir yol izleyen Mustafa Kapı, Lille’de tutunamamış ve Adana Demirspor’a transfer olmuştu.


Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...