Emre Mor adım adım Fenerbahçe'ye

Emre Mor adım adım Fenerbahçe'ye

SPOR Haberleri

Fenerbahçe, Volkan Demirel ile büyük çıkışa geçen 24 yaşındaki kanat oyuncusu Emre Mor'u kadroya katmaya çok yaklaştı. Karagümrük’e para artı altyapıdan Efecan verilecek.

Fenerbahçe, bir dönem Galatasaray forması da giyen Karagümrük’ün parlayan yıldızı Emre Mor’u bitirmek için çalışıyor. Kırmızı siyahlı takımın eski hocası Volkan Demirel’in “Kendisini çok geliştirdi” dediği Emre Mor için başkan Süleyman Hurma ile temaslarını hızlandıran sarı lacivertliler prensip anlaşmasına vardı. Altyapı oyuncusu Efecan Mızrakcı transferinde prensip anlaşması sağlayan taraflar, genç oyuncuyu Emre Mor transferinde kullanacak. Emre için ayrıca Karagümrük’e bonservis bedeli ödenecek.

MENAJERİYLE GÖRÜŞME

Emre Mor’un da Fenerbahçe’de oynamayı çok istediği belirtildi. Oyuncunun menajeriyle yarın yapılacak görüşmede transfere nokta konulması planlanıyor. Trabzonspor’un da Emre’yi transfer etmek için gözden çıkardığı Gervinho’yu Karagümrük’e teklif ettiği öğrenildi. Henüz 20 yaşındayken millî takıma seçilen ve “Türk Messi” olarak adlandırılan Emre Mor, Dortmund’da tutunamamış sonrasında Celta Vigo, Galatasaray, Olimpiakos formalarını giymişti. Karagümrük genç oyuncuyu bedelsiz kadrosuna katmıştı.

OZAN HULL CITY'DE

Günler öncesinde Acun Ilıcalı’nın takımı Hull City ile anlaşan Ozan Tufan bugün İngiltere’ye gidiyor. Sarı lacivertli kulüp Hull City ile prensip anlaşmasına varıldığını açıkladı. İngiltere’de sağlık kontrolünden geçecek olan millî oyuncu sonrasında yeni takımıyla sözleşme imzalayacak.

FENER TER ATTI

Sezonu erken açan Fenerbahçe, ikinci hazırlık maçında Arnavutluk’un Tiran takımını 4-0 mağlup etti. Kuzey Makedonya ekibi Shkupi ile oynanan maçta 1 gol atan sarı lacivertlilerin yeni transferi Lincoln, Tiran maçında iki duran topta adrese teslim ortalarla takımının ilk iki golünün hazırlayıcısı oldu. Sarı lacivertlilerin gollerini 9’da Berisha, 53’te Novak, 84’te Pelkas, 88’de de Samatta kaydetti. Lincoln ile birlikte Serdar Aziz, Osayi, İrfan Can ve Bruma on bire göz kırpan isimler oldu. Crespo’nun sakatlık sonrası eski formunda olmadığı gözüktü.


Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...