Beşiktaş Weghorst ailesini böyle ikna etti

Beşiktaş Weghorst ailesini böyle ikna etti

SPOR Haberleri

Hollandalı golcünün transferinde en büyük engel eşiydi. İki gün boyunca Boğaz’da gezen ve yaşayacakları evi gören Nikki van Esch, transfere onay verdi.

MURAD TAMER

Beşiktaş son yılların en büyük golcü transferini gerçekleştirmek üzere. Bundesliga’da Lewandowski’den sonra en iyi istatistiklere sahip olan Hollandalı golcünün transferinde artık ufak pürüzler kaldı. Bonservisi Burnley’de olan 1,97’lik yıldız oyuncunun transferinde en büyük engel eşiydi. Çocuklarını metropolde büyütmek istemeyen Nikki van Esch, bu yüzden eşinin geçen sezon Inter’e transferini Milano şehri yüzünden engellemişti. Bunu öğrenen siyah beyazlı yönetim çok ince çalıştı.

EVE HAYRAN KALDI

Öncelikle İstanbul Boğazı’nda yapılan tur, Weghorst’un iki kızının annesini çok etkiledi. Ardından İstanbul’da Weghorst ailesinin yaşayacağı ev gösterildi. Bu evin ormanlık alanda olması Nikki van Esch’te hayranlık uyandırdı. Hayat alanlarının şehir kargaşasından tamamen uzakta olmasından çok etkilenen Weghorst’un eşi, transfere onay verdi. Hollandalı golcü Beşiktaş’la finansal anlamda tamamen anlaştı. Siyah beyazlı yönetimin satın alma opsiyonu konusunda Burnley kulübüyle görüşmeleri devam ediyor.

CABRAL'DA SIKINIT VAR

Siyah beyazlıların sol kanat için kadrosuna katmak istediği Jovane Cabral’in bonservisine sahip olan, Sporting Lizbon transferde sıkıntı çıkarıyor. Portekiz ekibi, Beşiktaş’ın 2,5 milyon avroluk teklifini reddetti. Sporting’in, 24 yaşındaki oyuncu için en az 5 milyon avro gelir beklediği öğrenildi.

KALEYE YAKIN OLMALIYIM

Beşiktaş’ın ve Türk futbolunun önemli yeteneklerinden biri olan Emirhan İlkhan, NIKE 50. Yılı etkinlikleri kapsamında “Futbolun Geleceği Söyleşisi” adlı etkinliğe katıldı. Sahada en çok 8 numara bölgesinde rahat hissettiğini söyleyen genç yıldız, “Kaleye daha yakın oynarsam skora çok daha fazla katkı yapabileceğim konusunda kendimden çok eminim” dedi.

KARTAL SEZONU AÇIYOR

Beşiktaş yeni sezon hazırlıklarına yarın yapacağı çalışmayla başlayacak. Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri’nde Valerien Ismael yönetiminde saat 18.00’de gerçekleşecek antrenmana siyah beyazlıların yeni transferleri Romain Saiss ile Gedson Fernandes de katılacak.


Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...