Akşener’den HDP güzellemesi

- Güncelleme:
Akşener’den HDP güzellemesi

Seçim 2023 Haberleri

CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun birçok kez dile getirdiği “Selahattin Demirtaş’ın serbest kalmasını istiyorsanız bize oy vereceksiniz” sözlerinin ardından HDP’ye bir sıcak mesaj da İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’den geldi.

HABER MERKEZİ ANKARA - İttifakın ikinci büyük ortağı Akşener katıldığı bir televizyon programında; “HDP’nin o masada olmadığını herkes biliyor. HDP, Mithat Hoca tarafından Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu destekleyeceğini açıklamasında herhangi bir pazarlık olmadığını da ilan etti. HDP diyor ki ‘Biz yokuz’ zaten. HDP ile İyi Parti birbirine karşı son derece dürüst” ifadelerini kullandı. Akşener, her partiden seçmenin oyuna talip olduklarını belirterek “Bu ipin ucu o kadar kaçtı ki, Kürt eşittir PKK’lı hâline geldi. Bu yanlış. AK Parti Kürtlerin oyunu istemiyor mu? CHP Kürtlerin oyunu istemiyor mu? Diğer partiler Kürtlerin oyunu istemiyor mu? Hepimiz istiyoruz”dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...