AK Partili Akbaşoğlu: Yenilgiye bahane hazırlıyorlar

- Güncelleme:
AK Partili Akbaşoğlu: Yenilgiye bahane hazırlıyorlar

Seçim 2023 Haberleri

AK Parti Grup Başkan Vekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, muhalefetin vaatlerinin aldatmacaya, kandırmacaya ve oyalamaya dönük olduğunu, AK Parti’nin vaatlerinin ise sermaye ve kaynak noktasında en ufak bir sıkıntısının olmadığını söyledi.

EMRAH ÖZCAN'IN HABERİ - Akbaşoğlu, şunları kaydetti: Muhalefetin bütün vaatleri temelsiz ve bomboş. Muhalefet akla hayale gelmeyecek iddialarda bulunuyor. Seçimi ilk turda kazanacaklarını söyleyerek kaotik durum oluşturmaya dönük öncül adımlar atıyorlar. ‘YSK’ya inanmıyorum, güvenmiyorum’ diyorlar. Daha birçok iddia ortaya atıyorlar. Çünkü anket sonuçlarını görüyorlar, kaybedeceklerini biliyorlar. Bu yüzden bol keseden boş vaatlerde bulunarak, yarın kaybedecekleri seçime bahane üretmeye zemin hazırlıyorlar. Seçim sonrası ‘Şunları şunları biz dememiş miydik?’ demek için bu asılsız iddiaları gündeme getiriyorlar. Yenilgiyi hazmedememenin peşinde bahane üretmek için çırpınıyorlar, ama ne yapsalar nafile, milletin kararı ilk turda Cumhur İttifakı’ndan yana olacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...