Külliye’de Erdoğan-Bahçeli zirvesi

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Külliye’de Erdoğan-Bahçeli zirvesi

POLİTİKA Haberleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan, MHP lideri Devlet Bahçeli ile yaklaşık 1 saat görüştü. Ana gündem, memur gibi emekliye de seyyanen zam yapılması oldu. İç ve dış gelişmelerin yanı sıra kritik NATO zirvesi de ele alındı.

EMRAH ÖZCAN'IN HABERİ - NATO Zirvesi’nin ardından Türkiye’ye dönen Cumhurbaşkanı Erdoğan dün MHP lideri Devlet Bahçeli’yi Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde kabul etti. Yaklaşık 1 saat süren sürpriz zirvenin ana gündem maddesi emeklilere seyyanen zam oldu.

16 milyon emekliyi ilgilendiren maaş zammı, enflasyon farkı ile birlikte yüzde 25 olarak belirlenmişti. Bahçeli, partisinin grup toplantısında emekli maaşlarına yapılan yüzde 25’lik zammın az olduğunu belirterek “Teklifimiz memur maaşlarına gelmesi planlanan 8 bin 77 liralık seyyanen artışın emekli maaşına da yansıtılmasıdır” demişti.

NATO zirvesinde alınan kararların da görüşmede geniş yer bulduğu öğrenildi.

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...