İYİ Parti kurmayları: Kılıçdaroğlu'nun 'tek adam'lık ısrarı masayı yıktı

- Güncelleme:
İYİ Parti kurmayları: Kılıçdaroğlu'nun 'tek adam'lık ısrarı masayı yıktı
POLİTİKA Haberleri

Masadan kalkma sebebinin sadece CHP liderinin adaylık ısrarı olmadığını belirten İyi Parti kurmayları “Kılıçdaroğlu sürekli şunu yapacağım, bunu yapacağım ifadesini kullandı. Akşener rahatsızlığını iletti ancak o vazgeçmedi. Tek adamlık ısrarı bu sonu hazırladı” diyor.

Meral Akşener’in, partisinin Kemal Kılıçdaroğlu’nun adaylığına ikna olmaması üzerine altılı masadan kalkmasının yankıları sürüyor. İyi Parti kurmayları, yaşanan süreçte CHP liderinin suçlu olduğunu belirterek “Kılıçdaroğlu’nun ‘tek adam’lık ısrarı işleri bu noktaya getirdi” açıklaması yaptı. Parti kurmayları “Süreç boyunca Kılıçdaroğlu hep ‘şunu yapacağım’, ‘bunu yapacağım’ türü söylemlerde bulundu. Akşener, bu söylemlerden vazgeçmesi için Kılıçdaroğlu’na rahatsızlığını iletti ancak o devam etti. Bu da partide tepkiye sebep oldu” dedi. 

Akşener’in İmamoğlu ve Yavaş konusunda ısrarlı olmadığını da belirten parti kurmayları şunları kaydetti: “Kazanacak aday kimse, onu açıklayalım diyoruz. Akşener başından beri Altılı Masa’ya ‘anket yaptıralım, kazanacak adayı belirleyelim’ dedi. Ancak ısrarla Kılıçdaroğlu ismi öne çıkarıldı. Kılıçdaroğlu hakkında yapılmış bir anket yok, kazandığını ifade eden hiçbir anket yok. Bizde böyle bir anket bulunmuyor, CHP’de de olduğunu zannetmiyoruz.”

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...