“Ben de ekonomi yapıyorum” diyen Acun Ilıcalı, uçağının yakıt parasını açıkladı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
“Ben de ekonomi yapıyorum” diyen Acun Ilıcalı, uçağının yakıt parasını açıkladı

MAGAZİN Haberleri

Zamanının çoğunu farklı ülkelerde geçiren ve sık sık seyahat eden ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı’nın uçak masrafı gündem oldu. Açıklamasıyla dikkatleri üzerine çeken Ilıcalı, giderlerinden yakındı.

Hull City'nin ardından bir kanal daha satın alan Acun Ilıcalı, Sibel Arna'nın YouTube'daki programına konuk oldu. Programda "Uçakla bir yere gitmek çok maliyetli" diyen Ilıcalı, dudak uçuklatan uçak masraflarından bahsetti.

Ilıcalı açıklamasında “Parayla ilişkimi yıllar önce kopardım. İyi para harcarım. Son 15 yıldır oturduğum masada kimseye hesap ödetmedim. Ama uçakla bir yere gitmek çok maliyetli” dedi.

“UÇAKLA OKYANUSU GEÇMEK 100 BİN DOLAR”

Sibel Arna ise "Acun da ekonomi yapıyor yani" deyince Ilıcalı, "Yüzde yüz yapıyor" diye cevap verdi. Yeme içme konusunda tasarruf yapmadığını söyleyen Acun Ilıcalı uçak masrafını söyleyince ağızlar açık kaldı. 

Ünlü isim, "Uçağın okyanusu geçmesi 100 bin dolar. O noktada ben de ekonomi yapıyorum" dedi. 

Televizyoncu Acun Ilıcalı, Survivor yarışmasının çekildiği Dominik'ten Türkiye'ye gelmek için kullandığı özel jetini satıp yeni bir uçak almıştı. Ilıcalı'nın uçağının fiyatı ise iki yıl önce 13 milyon dolar değerindeydi.

16 yolcu kapasiteli Kanada imalatı Global Express XRS 2012 model.

“Ben de ekonomi yapıyorum” diyen Acun Ilıcalı, uçağının yakıt parasını açıkladı

KIZINA LÜKS ARAÇ ALDI

Acun Ilıcalı, geçtiğimiz günlerde 19 yaşındaki Leyla Ilıcalı'ya son model bir araba aldı. Ilıcalı, kızıyla birlikte İstanbul trafiğine çıktı. O anları 13,6 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından yayınlayan Ilıcalı, kızına "Hayırlı olsun, heyecan var mı? İstanbul trafiği seni ürkütüyor mu?" diye sordu. O esnada araç kullana Leyla Ilıcalı'nın "Teşekkür ederim. Sen yanımda olunca değil" cevabı Acun'u duygulandırdı.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...