Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan şehit Kaya'nın ailesine başsağlığı mesajı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan şehit Kaya'nın ailesine başsağlığı mesajı

GÜNDEM Haberleri

Pençe Kilit Operasyonu bölgesinde, 15 Haziran'da teröristlerce yapılan taciz atışı sonucu yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede şehit olan piyade sözleşmeli er Özcan Kaya'nın ailesine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, başsağlığı mesajı gönderdi.

Geçtiğimiz günlerde tedavi gördüğü hastanede şehit olan  Özcan Kaya'nın ailesine Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan başsağlığı mesajı gönderildi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Pençe Kilit Operasyonu bölgesinde, 15 Haziran'da teröristlerce yapılan taciz atışı sonucu yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede şehit olan piyade sözleşmeli er Özcan Kaya'nın ailesine başsağlığı mesajı gönderdi.

Erdoğan, 15 Haziran'da teröristlerin taciz atışı sonucu yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede şehit olan Kaya'nın ailesine mesaj göndererek başsağlığı dileklerini iletti.

Kaynak: Anadolu Ajansı

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...