Yürek sızlatan olay! Çalışmak için İstanbul’a geldi, arkadaşını korurken markette öldürüldü 

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Hakkari’den İstanbul'a çalışmak için gelen genç, iş yeri olan birr zincir markette arkadaşını korumak isterken bıçaklanarak öldürüldü. Yürek sızlatan olayda hayatını kaybeden gencin Hakkari'de defnedileceği öğrenildi.

İstanbul Beylikdüzü ilçesinde dün akşam saatlerinde meydana gelen olayda iddiaya göre alkollü olarak markete giren Yusuf C.T., bilinmeyen nedenle market çalışanlarından biri ile tartıştıktan sonra ayrıldı

Bir süre sonra tekrar markete gelen alkollü şahıs, iş arkadaşını korumaya çalışan Aydın Karay’ı bıçakladı. Karnından ağır yaralanan 28 yaşındaki genç olay yerindeki ilk müdahalenin ardından Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesine kaldırıldı. Sabah saatlerinde tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Karay’ın cenazesi Adli Tıp Kurumunda yapılan otopsi işlemlerinin ardından akrabaları tarafından teslim alındı. Karay’ın cenazesi defnedilmek üzere Hakkari’nin Yüksekova ilçesine götürüleceği öğrenildi.

Yürek sızlatan olay! Çalışmak için İstanbul’a geldi, arkadaşını korurken markette öldürüldü 

Öte yandan anne ve babası Yüksekova’da olan Karay’ın çalışmak için İstanbul’a geldiği ve akrabalarının yanında kaldığı bilgisine ulaşıldı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...