Denizli'de can pazarı! 12 araç birbirine girdi: 3 ölü, 50 yaralı

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Denizli'den aynı bölgede peş peşe meydana gelen 5 ayrı kazada, 12 araç birbirine girdi. Tur otobüs, minibüs, ambulans ve otomobillerin içinde bulunduğu kazada can pazarı yaşandı. Kazada ilk belirlemelere göre 3 kişi canından olurken 50 kişi de yaralandı. Olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi. İşte son gelişmeler...

Trafik terörü can almaya devam ediyor. Bu sabah Denizli’nin Honaz ilçesinde meydana gelen kazada demir bariyeri parçalayıp refüjü aşarak karşı şeride geçen kum yüklü kamyon, düğüne gidenleri taşıyan otobüse çarpmış, kazada 6 kişi ölmüş 43 kişi de yaralanmıştı. Az önce bir facia daha yaşandı. Pamukkale ilçesinde aynı bölgede peş peşe meydana gelen 5 ayrı kazada, 12 araç birbirine girdi. Kazada 3 kişi öldü, 50 kişi de yaralandı.

Denizli'de can pazarı! 12 araç birbirine girdi: 3 ölü, 50 yaralı

AYNI NOKTADA MEYDANA GELEN KAZALAR BİRBİRNE SEBEP OLDU

Kaza, saat 20.45 sıralarında Denizli - Antalya karayolu Cankurtaran Kavşağı yakınlarında yaşandı. Serinhisar’dan Denizli il merkezi yönüne seyir halinde olan 3 otomobil, Cankurtaran rampasından inerken yağış nedeniyle kayganlaşan yolda zincirleme kazaya karıştı. Muğla tekne turundan Afyon’un Sandıklı ilçesine dönen kafileyi taşıyan otobüsü, önünde kaza yapan araçlara çarpmamak için manevra yapmak isterken kontrolden çıkarak yolun ortasında yan devrildi. Önünde devrilen otobüsten kaçmak için direksiyon kıran hafif ticari araç ise karşı şeride geçerek il merkezinden aldığı yolcuları Kale ilçesine götüren ilçe minibüsü ile kafa kafaya çarpıştı.

Denizli'de can pazarı! 12 araç birbirine girdi: 3 ölü, 50 yaralı

YARIDIMA KOŞMAK İÇİN ARAÇTAN İNDİ, FRENİ ÇEKMEYİNCE BİR KAZA DAHA OLDU

Aynı noktada meydana gelen 3 ayrı kazanın ardından yol ulaşıma kapanınca, yolun kenarına park eden sürücüler yaralıların yardımına koştu. Bu araçlar arasında bulunan ve sürücüsünün el frenini çekmeyi unuttuğu minibüs, önce bir ambulansa daha sonra ise park halindeki 2 araca daha vurarak durabildi. Birkaç dakika arayla meydana gelen kazaların sonuncusunda bölgede oluşan yoğunlukta çarpışan iki otomobilde daha maddi hasar meydana geldi.

Denizli'de can pazarı! 12 araç birbirine girdi: 3 ölü, 50 yaralı

12 aracın karıştığı 5 ayrı kazada ortalık savaş alanına döndü. Kale minibüsü ile çarpışan hafif ticari araçtaki 3 kişinin hayatını kaybettiği kazada, ilk belirlemelere göre 50 kişi yaralandı. Yaralıların yola savrulduğu kazaya müdahale eden ekipler, yaralıları kurtarmak ve hastanelere yetiştirebilmek için zamana karşı mücadele verdi. Yaralı sayısının artmasından endişe edildiği bildirildi. Kazada hayatını kaybedenlerin cenazeleri, otopsi ve kimlik belirleme işlemlerinin yapılabilmesi için adli tıp morguna kaldırıldı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...