Gelini en mutlu gününde hastanelik ettiler!

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Kırşehir’de maganda dehşeti gelini en mutlu gününde hastanelik etti. Kına gecesinde kim tarafından ateşlendiği bilinmeyen tüfekten çıkan saçmalar, geline isabet etti. Talihsiz kız ambulansla hastaneye sevk edilirken damat gözyaşlarına hakim olamadı.

Kırşehir’de bir maganda kına gecesini kana buladı. Tüfekten çıkan saçmalar geline isabet etti. Olay, Çiçekdağı ilçesine bağlı Köseli beldesi Çiftlik Mahallesi’nde yaşandı.

GELİN KINA GECESİNDE HASTANELİK OLDU

Kına gecesinde eline av tüfeği alan bir maganda ateş açtı. Saçmaların isabet ettiği gelin M.Y. (28)  vücudunun çeşitli yerlerinden yaralandı.

DAMAT GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi. Yaralı gelin, 112 Sağlık ekiplerince önce Yerköy Devlet Hastanesi’ne ardından da Yozgat Şehir Hastanesi’ne sevk edilerek tedavi altına alındı. Damat ise ambulansın başında gözyaşı döktü. M.Y.'nin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken olayla ilgili soruşturma başlatıldı. 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...