TFF'nin ardından bir saldırı daha! Galatasaray Adası'na ateş açıldı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
TFF'nin ardından bir saldırı daha! Galatasaray Adası'na ateş açıldı
GÜNDEM Haberleri  / İHA

Galatasaray Adası'na kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce ateş açıldı. Olayda herhangi bir can kaybı yaşanmadı ve konuya ilişkin çalışma başlatıldı.

Geçtiğimiz günlerde Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) Riva'daki binasına kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce dışarıdan silahla birkaç el ateş edilerek saldırın düzenlenmişti. Kimsenin yaralanmadığı saldırının, yönetim kurulu toplantısı sırasında gerçekleştiği öğrenildi. Bu saldırının ardından Galatasaray Adası'na bir saldırı düzenlendi.

Galatasaray Adası'nda dün akşam saatlerinde kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce silahlı saldırı yaşandı. Kulüpten yapılan bilgilendirmede, herhangi bir can kaybının yaşanmadığı ifade edilirken, olayda adanın çevresindeki camlardan birinin kırıldığı belirtildi. 

TFF'nin ardından bir saldırı daha! Galatasaray Adası'na ateş açıldıYaşanan bu konuyla ilgili çalışmaların başlatıldığı açıkladı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...