Son dakika: Çanakkale'de 4.3 büyüklüğünde deprem

Düzenleyen:
- Güncelleme:
GÜNDEM Haberleri

Son dakika haberine göre; Çanakkale'nin Biga ilçesinde saat 06.21'de 4.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. İstanbul dahil olmak üzere çevre illerden de hissedilen deprem, yerin 12.12 kilometre derinliğinde kaydedildi.

Son dakika haberi: Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'nın (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, saat 06.21'de Çanakkale'nin Biga ilçesinde 4,3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. İstanbul, Balıkesir veBursa dahil olmak üzere çevre illerden de hissedilen deprem, yerin 12.12 kilometre derinliğinde kaydedildi.

 Depremde, ilk belirlemelere göre herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı.

ÇANAKKALE VALİLİĞİ'NDEN AÇIKLAMA

AFAD ekipleri depremin hissedildiği bölgede tarama faaliyetleri gerçekleştirirken, Çanakkale Valiliği de 4.3 büyüklüğündeki depremle ilgili yazılı açıklama yaptı.

Valilikten yapılan açıklamada, “İlimiz Biga ilçesi merkezli olarak meydana gelen 4.3 büyüklüğündeki depremde alınan ilk bilgilere göre herhangi bir olumsuz durum oluşmamıştır. Kamuoyuna saygı ile duyurulur” ifadelerine yer verildi.

https://twitter.com/DepremDairesi/status/1602506305343787009

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...