Yumruklu kavgada yeni detaylar: Arbedede Işık’ın da kaburgası kırılmış

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Yumruklu kavgada yeni detaylar: Arbedede Işık’ın da kaburgası kırılmış
Gündem Haberleri

AK Parti Grup Başkan Vekili Mustafa Elitaş, "İyi Partili 30 vekil, 4 kişilik AK Parti sırasına saldırıyor. İyi Partili bazı milletvekilleri yere düşen Işık’ı tekmeleyip kaburgasını kırıyor" dedi. Elitaş,, "Buraları yıkıyorlar, orada yere yatırmışlar tekmeliyorlar, milletvekilinin kaburgalarını kırıyorlar. Adam hastanede. Şimdi de utanmadan sistematik bir algı oluşturmaya çalışıyorlar” ifadelerini kullandı.

HABER MERKEZİ - ANKARA

TBMM’deki bütçe görüşmeleri sırasında AK Parti ve İyi Parti arasında geçen hafta yaşanan yumruklu kavgada İyi Partili Hüseyin Örs’e yumruk atan AK Partili Zafer Işık’ın da kaburgalarının kırıldığı belirtildi.

AK Parti olayın sonrasında kavgaya ilişkin görüntüleri ayrıntılı bir şekilde izledi ve yeni detayları ortaya çıkardı. Buna göre İyi Partili Örs, yumruklama olayının öncesinde Işık’a doğru ‘Seni döveceğim lan’ diye koşuyor. Bu sırada Işık’la karşı karşıya kalıyor, Işık yumruk attıktan sonra yere düşüyor. İyi Partili bazı milletvekilleri de ayaklarıyla Işık’ı darp ediyor ve Işık’ın kaburga kemikleri çatlıyor. Yaşananlardan sonra Işık da hastaneye gidiyor ve kaburgalarında hasar olduğu tespit ediliyor.

Yumruklu kavgada yeni detaylar: Arbedede Işık’ın da kaburgası kırılmış

"SİSTEMATİK ALGI OLUŞTURMAYA ÇALIŞIYORLAR"

AK Parti Grup Başkan Vekili Mustafa Elitaş da, görüntüleri detaylı bir şekilde izlediklerini belirterek “Görüyoruz ki AK Parti grubuna saldırmışlar. İyi Partili 30 milletvekili 4 kişilik AK Parti sırasına saldırıyor. Hakaret etmişler takrir ve tahkir etmişler milletvekilimizi linç etmeye çalışmışlar. Buraları yıkıyorlar, orada yere yatırmışlar tekmeliyorlar, milletvekilinin kaburgalarını kırıyorlar. Adam hastanede. Şimdi de utanmadan sistematik bir algı oluşturmaya çalışıyorlar” dedi.

Düzenleyen:  - Gündem
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...