Şehit evladına kırmızı plaka

Düzenleyen:
Şehit evladına kırmızı plaka

GÜNDEM Haberleri

Ağrı’nın Doğubeyazıt ilçesinde 2015 yılında şehit düşen Uzman Çavuş Musa Bayrak’ın (29) 7 yaşındaki oğlu Berkay Bayrak sünnet oldu

Ağrı’nın Doğubeyazıt ilçesinde 2015 yılında şehit düşen Uzman Çavuş Musa Bayrak’ın (29) 7 yaşındaki oğlu Berkay Bayrak sünnet oldu. Tokat Valisi Ömer Toraman da vefa örneği göstererek, kendi makam aracını şehit evladına tahsis etti. Sünnet aracına oturan Berkay’ın düğün konvoyuna jandarma ekipleri ve çok sayıda vatandaş eşlik etti. Topçu Bağı Mahallesi’nden yola çıkan konvoy şehir turu attı. Ayrıca çarşı iznine çıkan askerler sünnet konvoyunu asker selamı verdi. Berkay da araçtan askerleri selamladı. Berkay, sünnet düğünü yapılan evin önünde Vali Toraman, Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, İl Emniyet Müdürü Göksel Topaloğlu ve İl Jandarma Komutanı Albay Hidayet Arıkan ve eşleri tarafından karşılandı. Protokolle kucaklaşan Berkay, yaşadığı sevinci dile getirerek “Bugünüm çok güzel her günüm böyle olsun” dedi. Vali Toraman ise “Şehitlerimizin yakınları, gazilerimiz milletimizin bize emaneti. Onlar bizlerin en değerli varlıkları. Onlar için yapamayacağımız şey yok” ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...