‘Rejim değişiyor’ iddiası suya düştü

Düzenleyen:
‘Rejim değişiyor’ iddiası suya düştü

GÜNDEM Haberleri

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, bazı gazetecilerle sohbetinde 16 Nisan’da yapılacak referandum ve FETÖ ile mücadele konusunda değerlendirmelerde bulundu.

Yücel Kayaoğlu ANKARA
Eroğlu’nun şunları söyledi: Millete yeni anayasayı anlattıkça kararsızlar ‘evet’e dönüyor. Kılıçdaroğlu’nun yaptığı gaflar da kararsızların kararını evet yönünde etkiliyor. ‘Önce rejim değişikliği’ dediler. Biz dedik ki ‘18 maddeyi tek tek okuyun, hiçbir yerinde rejim değişikliği yok’. Vatandaş artık anladı. Rejim değişikliği iddiası suya düştü. Tek adamlık konusunda da vatandaşı ikna ettiğimizi düşünüyorum. Çünkü meselenin tek adamlık meselesi olmadığı görüldü. Asıl tek adamlık şu andaki anayasada var. Darbeciler kendilerine göre anayasa yapmışlar. Bütün yetkileri almışlar ama sorumlulukları yok. FETÖ ile mücadele konusunda çok önemli aşamalar kaydedildi. Bu örgütte üç ayrı grup var. Birincisi, Gülen’in mehdi olduğuna katıksız inanlar bulunuyor. Bunları ikna etmek mümkün değil. İkinci grupta, bu örgütün hizmet hareketi olduğuna inanmış ama sonrasında bunun hain olduğunu görmüş olanlar var. Üçüncü grupta ise, gerçekten bunlara safiane olarak inanıp, bunlara bağış yapan yardım edenler var. Ama onlar tamamen çözüldü. Birer birer koptular örgütten. Çözülemeyen bazı gruplar var bunlar kripto elamanlar. Bunların yeni bir darbe yapması artık mümkün değil. Çünkü millet de uyandı. Asker de uyandı. Askerin içinde böyle bir emir geldiğinde artık sorgulayacaktır. Çünkü onlar da artık uyanık olacaklar.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...