“Reis” diye bağıran çocuğa hakaret eden fırıncının cezası belli oldu

Düzenleyen:
- Güncelleme:
“Reis” diye bağıran çocuğa hakaret eden fırıncının cezası belli oldu

GÜNDEM Haberleri

Sultangazi’de ekmek almak isteyen çocuğu Cumhurbaşkanı Erdoğan lehine tezahürat yaptığı gerekçesiyle fırıncıya yönelik yürütülen soruşturma tamamlandı. Fırıncı hakkında iki ayrı suçtan 8 yıla kadar hapis cezası talep edildi.

Sultangazi’de 28 Mayıs'ta ekmek almak isteyen çocuğa 'Reis' diye bağırarak Cumhurbaşkanı Erdoğan lehine tezahürat yaptığı gerekçesiyle ‘Köpeklere ekmek satmıyoruz’ diyerek hakaret eden ve tehdit ettiği iddia edilen fırıncıya yönelik yürütülen soruşturma tamamlandı.

Gaziosmanpaşa Cumhuriyet Başsavcılığı’nca hazırlanan iddianamede, Kadir Y.’nin mağdura hitaben şeklindeki sözleri ile Cumhurbaşkanı Erdoğan’a oy verenlere yönelik söyleminin sosyal medyada fazla gündem olmasıyla kamu güvenliği açısından açık ve yakın bir tehlikenin ortaya çıktığı, ‘Nerede benim bıçağım, ver bıçağımı’ dedikten sonra ise eline bıçak alarak mağdur ve müştekiyi tehdit ettiği aktarıldı. İddianamede şüpheli Kadir Y.’nin ‘halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik etme’ ve ‘silahla tehdit’ suçlarından toplam 3 yıldan 8 yıla kadar hapis cezasına çarptırılması talep edildi. (Kaynak: İhlas Haber Ajansı)

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...