Mehmet Aslantuğ’dan dikkat çeken itiraf! Arzum Onan’ı yalanladı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Mehmet Aslantuğ’dan dikkat çeken itiraf! Arzum Onan’ı yalanladı

MAGAZİN Haberleri

Arzum Onan ile boşanan Mehmet Aslantuğ, sosyal medyadan yaptığı paylaşımla kafaları karıştırdı. Aslantuğ, 27 yıllık eşi Onan ile ters düşen açıklamalar yaptı.

27 yıl önce nikah masasına oturan ve 1 erkek çocukları bulunan Arzum Onan ile Mehmet Aslantuğ çifti, geçtiğimiz günlerde el ele geldikleri Beykoz Adliyesi'nde tek celsede boşanmıştı. Magazin gündemine bomba gibi düşen boşanma sonrası Mehmet Aslantuğ, ayrılığın perde arkasını anlattı. 

“AYRILMAYI MEHMET İSTEDİ”

Daha önce yaptığı bir paylaşımla boşanacakları haberlerini doğrulayan ancak şiddet iddialarına tepki gösteren Arzum Onan, ayrılığı Mehmet Aslantuğ’un istediğini şu sözlerle belirtmişti:

“Bazılarının vicdanı yok. Sırf kendi çıkarları uğruna, neredeyse bir ömür geçirdiğim, hepinizin yakından tanıdığı; tutarlı, saygılı, hassas Mehmet’i, son derece çirkin bir yalanla, konumlandığı siyasi mücadelesi üzerinden vurmaya çalışıyorlar. Oysa çok nazik bir üslupla açıklamaya çalıştım. ‘30 yıla yakın zamandır sevdiğim adamın; değil ‘psikolojik şiddet’, her daim yanımda olan, destekleyen kişiliği, bu türden iftiralara malzeme olmayı asla hak etmez’ dedim.

Boşanma sürecini de başta oğlumuz, sevdiklerimiz ve sevenlerimiz için ilave duygusal yüklere dönüştürmemek adına böyle tarif ettim. Zaman içinde gelinen aşamada, boşanmayı talep eden Mehmet oldu. Dava sürecini benim başlatmamın da daha seviyeli bir yaklaşım olacağına karar verdik.”

“ARZUM KARI KOCA GİBİ HİSSETMEDİĞİNİ SÖYLEYEREK AYRILMAK İSTEDİ”

Dost kalacaklarını belirten çiftten Mehmet Aslantuğ, sosyal medyadan yeni bir açıklama yaparak içini döktü. Arzum Onan “Boşanmayı Mehmet istedi” derken Aslantuğ ise tam tersi konuştu:

Biricik sevgili Arzum’ u ben terk etmedim. Kalbimi başka birine vermedim.

Bir yıl önce; dikkatli, özenli, saygılı bir ifadeyle şunu söyledi: ‘Birkaç yıldır baş etmeye çabaladığım; ama edemediğim bir durum var. Artık karı koca gibi hissetmiyorum. Kendime ait bir evde yaşamak istiyorum.

Ben de... Pek kolay olmasa da... Anlayışla, saygıyla karşıladım elbette. Küskün davranmadım. Sadece şunu söyledim: Böyle bir durumu yönetemem. O halde hukuken de ayrılalım. Davayı da sen aç ve tamamen özgür ol, kendini öyle ara.

Hepsi budur ve aylardır benim için de hiç kolay olmamıştır. Çok kıymetli bir dost olarak kalacaktır. Biricik evladımızın kalbi de kendi gibi güzel annesi olarak.

Lütfen bana; ya da ona yüklenmeyin artık. İkimiz de kalan hayatımıza/ başkaca sorumluluklarımıza sahip çıkmaya çalışalım.”

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...