Konya'da katliam gibi kaza! Bir aile yok oldu

Düzenleyen: / Kaynak: Anadolu Ajansı
- Güncelleme:
Konya'da katliam gibi kaza! Bir aile yok oldu

GÜNDEM Haberleri  / Anadolu Ajansı

Konya'da bir otomobilin kamyonete arkadan çarpması sonucu meydana gelen kazada otomobilde bulunan 4 kişilik aile hayatını kaybetti.

Konya'da bir otomobilin kamyona çarpması sonucu korkunç bir kaza meydana geldi. Kazada otomobilde bulunan 4 kişilik bir aile hayatını kaybetti. Emre Ç. yönetimindeki 42 AY 176 plakalı otomobil, Akören'den Yalıhüyük istikametine seyrederken ilçe çıkışında Mehmet Emin A. idaresindeki 42 ANR 559 plakalı kamyona çarptı. Haber verilmesi üzerine bölgeye sağlık, itfaiye, jandarma ve polis ekipleri sevk edildi.

Sağlık ekipleri, otomobilde bulunan Hasan I. ile eşi Nur I. ve çocukları Gülbahar I. ve Fatma I'nın hayatını kaybettiğini belirledi. Ağır yaralanan otomobil sürücüsü Emre Ç. ise Akören Devlet Hastanesine kaldırıldı. Kamyon sürücüsü gözaltına alındı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...