Beşir Atalay: Demirtaş'ı İmralı heyetinden Erdoğan çıkardı

Beşir Atalay: Demirtaş'ı İmralı heyetinden Erdoğan çıkardı

GÜNDEM Haberleri

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Beşir Atalay, seçim sonrası HDP'nin içinde hesaplaşmalar olacağını belirtti.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Beşir Atalay, seçim sonrası HDP'nin içinde hesaplaşmalar olacağını belirterek, "Bu parti geleneksel rayından çıktı. Bütün bu gelişmelerden İmralı rahatsızlığını herkes biliyor" dedi. TGRT Haber'de Batuhan Yaşar'a konuk olan Atalay, İmralı heyetinden HDP Eş Başkanı Selahattin Demirtaş'ın nasıl çıkarıldığını anlattı. Atalay, Demirtaş'ın İmralı'daki görüşmeleri dışarı sızdırdığını belirterek, "Demirtaş, mahrumiyeti korumadı. Bunun tespit edilmesinin ardından o zamanki Başbakanımız Tayyip Bey, 'Bunu heyetten çıkaracaksınız' diye talimat verdi. İmralı'nın da belli oranda Demirtaş'ın listeden çıkartılmasında rolü vardır" dedi. nbsp;
CHP'den HDP'ye bir kaymanın bulunduğunu kaydeden Atalay, "Şu anda Demirtaş ve ekibi, kendisini de inkâr ediyor. AK Parti'ye karşı oluşturulan uluslararası oyuna teslim oldular. Bir anlamda sattılar kendilerini. Zaman gazetesinin manşetlerini hatırlayın. Birden bire HDP propagandası yapan paralel yapı haline dönüştü. Bunları düşünebiliyor musunuz? Bunlar kolay değişimler değil. Her şey mubah bunlar için. Şu anda tek hedefleri 'AK Parti Türkiye'de iktidarda olmasın.' Bu kurgu çok gizli yürütülmüyor. Bunlar çok açık görülüyor. Burada CHP ve MHP'nin oyunun bir puan yükselmesi derde deva bir şey değil. AK Parti zaten birinci parti. Burada bir de HDP var. Yani HDP'nin barajı geçip geçmemesi esas seçim sonucunu etkileyecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...