Bahçeli'den EYT açıklaması

Bahçeli'den EYT açıklaması

GÜNDEM Haberleri

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Osmaniye Vakfı’nın açılış töreninde gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını cevapladı.

Bahçeli şunları söyledi:
“Sayın Gökçek’e herhangi bir önerimiz olmamıştır. Melih Bey değerli bir şahsiyettir onu belediye başkanı olarak görmek istiyoruz. MHP’de de belediye başkanı olursa canı gönülden destekleriz şeklinde yaklaşımlar vardır. Bunların hepsini dinliyoruz değerlendiriyoruz. Aday olmak istiyorsa o da ayrı bir konudur MHP’ye şeref kazandırır.

EYT’DE ISRARCI DEĞİLİZ
CHP, HDP ve İP ile yan yana olmak istemiyoruz. Emeklilik konusu ile ilgili MHP’nin seçim beyannamelerinde olan bir konu. Ancak bu konunun bugün yaşanan ekonomik şartlar altında Cumhurbaşkanının ifadesi ile 700 milyara ulaşan bir miktarı karşılayabilecek bir durum içerisinde ısrarcı olmamak, olgun dönemi ve şartları beklemek daha hayırlı olur kanaatindeyiz.

İSTANBUL’DA SÜRPRİZ VAR
Daha önce İstanbul ile alakalı olarak aday göstermeyeceğimizi ifade ettik. Siyaset kombini adı altında sistem önerdik. MHP her ilde kendi adayları ile seçime girmek kararı almıştır. İstanbul’da bir sürprizimiz olabilir. Cumhur İttifakı devam ediyor yerel ittifakta yokuz diyoruz.” Bahçeli’ye Twitter hesabından teşekkür eden Melih Gökçek “MHP liderinin sözleri bana şeref vermiştir” dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...