Bahçeli'den CHP liderine tapki, Bir defa olsun PKK'yı eleştir

Düzenleyen:
Bahçeli'den CHP liderine tapki, Bir defa olsun PKK'yı eleştir

GÜNDEM Haberleri

Kayseri mitinginde konuşan MHP lideri: CHP’nin dili yalan, savurduğu hezeyan. Evet felaket olurmuş! Asıl felaket CHP.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, anayasa değişikliğine ilişkin halk oylaması sürecinde partisince Kayseri Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen mitingde halka hitap etti. Bahçeli, Türkiye’nin 15 Temmuz’da ele geçirmek istendiğini, işgale kalkışıldığını, iç isyan ve savaş çıkarılmaya çalışıldığını söyledi. Bunu başaramadıklarını belirten Bahçeli, ‘’Darbe teşebbüsüne 80 milyon direndi. Türkiye uçurumdan el birliğiyle kurtarıldı” dedi. “Türkiye’yi kaybedebiliriz” diyerek uzlaşma çağrısı yaptıklarını vurgulayan Bahçeli, şu değerlendirmede bulundu: 
“Devleti ve vatanı kaybedebiliriz dedik, hükümet etme sistemindeki tıkanıklık ve kilitlenmeyi açalım istedik. Önce ülkem ve milletim, sonra partim ve ben anlayışıyla hareket ettik, sorumluluktan kaçmadık. 7 Ağustos Yenikapı ruhuna bağlı olduğumuzu gösterdik. Sonunda Adalet ve Kalkınma Partisi’yle 18 maddelik anayasa değişikliği üzerinde anlaştık. Artık kalıcı nitelikli bir milli mutabakatın şart olduğunu görüyor, fiili durum ve açmazın bir an önce sonlanmasını bekliyoruz. CHP Genel Başkanı ise hala milleti korkutmakla meşguldür. Kılıçdaroğlu 16 Nisan’da Anayasa’da hangi maddelerin değişeceğini bilmekten acizdir. Çünkü açıp okumamıştır. Çünkü merak edip incelememiştir. Cahil desem değildir, bildiğim kadarıyla okuması yazması vardır. Ancak okuduğunu anlama da zorlukları olduğu aşikârdır. Sürekli gaf yapmakta, pot kırmaktadır. 15 Temmuz FETÖ ihanetini ağzına dahi almamaktadır.  Buna dair konuşmaktan ısrarla kaçınmaktadır. Şimdi kalkmış ‘Ortadoğu’da tek adam sistemi vardı, parçaladılar’ demektedir. Sayın Kılıçdaroğlu, hadi 16 Nisan’da milletimiz tarafından oylanacak anayasa maddelerini okumadın diyelim, peki tarihimize de mi bakmadın? Baktın sayalım, hiç mi idrak etmedin? Senin kılavuzların kimdir? Nereye sürükleniyorsun? Türk milleti ne zaman diktatöre rıza göstermiştir? Bu aziz ülkeyi Suriye, Irak, Libya ile bir tutmak nasıl bir şuursuzluk halidir? Kılıçdaroğlu’nun ağzından bir kez olsun PKK’ya, YPG’ye tepki duyulmuş mudur? Anayasanın ilk dört maddesinin tartışılabileceğini söylerken hangi Kılıçdaroğlu devrededir? YPG’yi terör örgütü görmeyen hangi Kılıçdaroğlu’dur? CHP’nin dili yalan, öğüttüğü yalan, savurduğu hezeyandır. ‘Evet’ çıkarsa felaket olurmuş, Türkiye bölünürmüş. Kim diyor, CHP Genel Başkanı. Asıl felaket CHP’dir, hayırcı yoldaşı FETÖ’nün yeni sığınağı aydınlıkçılardır. Önemle ifade etmeliyim ki bizim nezdimizde ‘evet’ diyen, ‘hayır’ diyen bütün kardeşlerimiz saygıyı hak etmektedir. Biz herkesin kararına hürmetkârız.”

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...