Muhsin Yazıcıoğlu kabri başında anıldı

Düzenleyen:
Muhsin Yazıcıoğlu  kabri başında anıldı

GÜNDEM Haberleri

Kahramanmaraş’ın Göksun ilçesi yakınında helikopterin düşmesi sonucu beraberindeki 5 kişiyle hayatını kaybeden Büyük Birlik Partisi’nin (BBP) Kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu, Taceddin Dergahı’ndaki mezarı başında anıldı.

Anma törenine, Yazıcıoğlu’nun eşi Gülefer Yazıcıoğlu ve yakınlarının yanı sıra, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, MHP Iğdır eski Milletvekili Sinan Oğan, Alperen Ocakları mensupları, partililer ve sevenleri katıldı. Destici, Yazıcıoğlu’nun ölümünün üzerinden 8 yıl geçtiğini ancak hala bu olayın aydınlatılmadığına dikkati çekerek, 2014’te verilen takipsizlik kararının, itirazları sonucu kaldırıldığını ve dosyanın tekrar soruşturulmaya başlandığını hatırlattı. Destici, “Sonuna kadar takipçisiyiz. Vazgeçmeyeceğiz” dedi. Kur’an-ı Kerim okuyan Destici, Yazıcıoğlu’nun kabrine kırmızı, beyaz karanfiller bıraktı. Muhsin Yazıcıoğlu’nun ablası Mavuş Ocak anma defterine “Sevgili kardeşim, yıllar geçti seni çok özledim. Çok şeyler geliyor İçimden ama bir şey ifade edemiyorum. Mekânın cennet olsun kardeşim. Ablan Mavuş” yazdı. 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...