Türkiye’ye ilk kez Torun Center’la giriyor

- Güncelleme:
Türkiye’ye ilk kez Torun Center’la giriyor

Ekonomi Haberleri

Torunlar GYO, turizm yatırımlarını Embassy Suites by Hilton markası ile genişletiyor.

ÖNDER ÇELİK'İN HABERİ - Torunlar GYO, turizm yatırımlarını Embassy Suites by Hilton markası ile genişletiyor. Torunlar GYO Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun ve Hilton Başkan Yardımcısı ve Avrupa, Orta Doğu ve Afrika Başkanı Simon Vincent’ın katılımı ile Torun Center’da imzalanan franchise anlaşmasına göre Embassy Suites by Hilton, Türkiye’nin yanı sıra Avrupa’daki ilk otelini Torun Center’da açacak. Marka, ağırlıklı olarak Amerika ve Kanada olmak üzere 260 otel ile faaliyet gösteriyor. Embassy Suites by Hilton Torun Center’da; 33’ü stüdyo, 77’si bir yatak odalı süit olmak üzere toplam 110 oda yer alacak. 1’i büyük toplam 3 toplantı odası bulunan otelde, restaurant ve 24 saat açık fitness center, spa gibi sosyal donatılar da yer alacak. Embassy Suites by Hilton, Torunlar GYO’nun yüzde 100 iştiraki olan TRN Otel İşletmeciliği tarafından franchise anlaşması modeli ile işletilecek. Franchise anlaşmasının 16 yıllık olduğuna işaret eden Aziz Torun, “Hilton Mall of İstanbul’dan sonra Hilton ile Torun Center’da da iş birliği yapmaktan ve Hilton’un süit konaklama segmentinde dünya çapında standartları belirleyen Embassy Suites markasını Türkiye’ye getirmekten büyük mutluluk duyuyoruz. Embassy Suites by Hilton Torun Center, 2024 yılı yaz aylarında konuklarını ağırlamaya başlayacak” dedi. Torun; otelin üst katlarında yer alan ve büyüklükleri 1+1’den 4+1’e değişen rezidansları da sonbahar itibarıyla satışa sunmaya hazırlandıklarını açıkladı.

Hilton Başkan Yardımcısı ve Avrupa, Orta Doğu ve Afrika Başkanı Simon Vincent ise Hilton’un 65 yıldır Türkiye’de 100’ün üzerinde otel ile faaliyet gösterdiğini belirterek, şöyle konuştu: Türkiye Hilton’un dünyadaki dördüncü büyük pazarını oluşturuyor. Embassy Suites By Hilton markamız ile hem Türkiye hem de Avrupa’ya Torunlar GYO ile başarılı bir giriş yapmak istiyoruz.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...