Lüksün mağazasını açtı

- Güncelleme:
Lüksün mağazasını açtı

Ekonomi Haberleri

Edox gibi 'ulaşılabilir lüks' saat markalarını İsviçre'den Türkiye'ye getiren Mey Saat Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Yaman, 'Campanola' adlı mağaza açtı.

Edox gibi 'ulaşılabilir lüks' saat markalarını İsviçre'den Türkiye'ye getiren Mey Saat Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Yaman, Türkiye'deki lüks tutkusunu fark ederek saatler, pırlanta takılar, lüks gözlükler, özel cep telefonları, binlerce dolarlık hediyelik eşyalar 'Campanola' adlı mağaza ile bir araya getirdi. Saat amp;Saat markasından franchise ile İstanbul'da açılan mağazada, dünyada yalnızca 30 adet bulunan ve bir tanesinin de Türkiye'ye gönderildiği 65 bin lira olan bir kol saatini burada sattık. Hülya Avşar'la bir kez daha gündeme gelen Chopard markasının güneş gözlükleri, özel üretim pırlantalı cep telefonları, özel koleksiyon saatler hepside kapış kapış gidiyor. Çünkü Türkiye BRICS ülkeleri gibi milli geliri sürekli artan bir ülke. Bunun yanında Akdeniz'in sıcakkanlı ve lüksü seven kategorisine de giriyor. Bu özellikleri de lüks tüketimini artırıyor. Tabii özellikle Arap zenginlerin Türkiye'deki harcamaları da var" diye konuştu.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...