Antalya'da silahlı bıçaklı banka soygunu

/ Kaynak: AA
Antalya'da silahlı bıçaklı banka soygunu

YAŞAM Haberleri  / AA

Antalya Muratpaşa'da bir banka şubesine gelen soyguncular, güvenlik görevlisini etkisiz hale getirip yaklaşık 6 bin lirayı çalarak kaçtı.

Antalya'nın Muratpaşa ilçesi Evliya Çelebi nbsp;Caddesi'nde bulunan Mirador İş Merkezi'ndeki bir banka şubesine gelen, başlarına nbsp;kadın çorabı geçirmiş 25-30 yaşlarındaki iki kişi ellerindeki bıçak ve silahla nbsp;güvenlik görevlisi Ramazan Purneç'i etkisiz hale getirdi. Banka çalışanlarını tehdit eden zanlılar kasada bulunan yaklaşık 6 bin nbsp;lirayı aldı. Güvenlik görevlisinin silahını da alan zanlılar koşarak Yüksekalan nbsp;Mahallesi tarafına doğru kaçarken, zanlıların bankadan çıkmasının ardından banka nbsp;çalışanları ve vatandaşlar durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen polis nbsp;ekipleri bankanın güvenlik kemaralarını inceledi ve zanlıların eşgalini tespit nbsp;ederek yakalanmaları için çalışma başlattı. Zanlıların soygun sırasında kullandıkları şapka, tişört ve nbsp;ayakkabıları Etiler Mahallesi'ndeki eski Tekel fabrikasının bahçesinde, yüzlerini nbsp;kapatmak için geçirdikleri kadın çorapları ise Yüksekalan Mahallesi'ndeki bir nbsp;inşaatta bulundu.

YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...