İlkeli duruş ödül getirdi

Düzenleyen:
İlkeli duruş  ödül getirdi

Ekonomi Haberleri

Müşteri memnuniyetini şirket politikası olarak belirleyen Doğtaş, Geleneksel Tüketici Ödüllerinde “Tüketici Memnuniyetini İlke Edinen Firma Ödülü”ne layık görüldü

Mobilya sektörünün lider markalarından Doğtaş, Gümrük ve Ticaret Bakanlığı tarafından bu yıl 20’ncisi düzenlenen Geleneksel Tüketici Ödüllerinde “Tüketici Memnuniyetini İlke Edinen Firma Ödülü”ne layık görüldü. Ankara Bilkent Otel’de gerçekleştirilen törende Doğtaş Genel Müdürü Ersin Serbes ödülünü Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci’nin elinden aldı. Doğtaş olarak mobilyanın öncü markası olmanın yanı sıra müşteri memnuniyeti konusunda da öncü olmak için çalıştıklarını ifade eden Serbes “Türkiye’nin En Beğenilen Şirketleri Araştırması’nda, Mobilya Sektörünün En Beğenilen Şirketi olarak yıllardır yer alıyoruz. Uluslararası marka değerlendirme kuruluşu Brand Finance tarafından hazırlanan Türkiye’nin En Değerli Markaları-Turkey 100 listesine mobilya sektöründen giren tek şirketiz. 2017 yılına da ödüllerle başladık. Müşteri odaklı yatırımlarımız beraberinde başarıyı da getiriyor. Bu ödül, ilke edindiğimiz müşteri memnuniyeti konusunda yürüttüğümüz çalışmaların çok doğru bir yolda olduğuna ispatı. Müşteri memnuniyetini şirket politikamız olarak belirledik. Müşterilerimize mevzuatla tanınan haklardan çok daha ileri haklar tanıyoruz” dedi. 
Yeni yatırımlar hakkında da bilgi veren Serbes “2017 sonuna kadar yurt içi ve yurt dışında 44 yeni Doğtaş satış noktası daha açmayı planlıyoruz. Şirkette verimliliği artıracak bir yapılanmaya gittik. Üst kadrolardan alt kadrolara bu sektörün dinamiklerine hâkim hızlı aksiyonlar almaya açık bir ekip kurduk. Amacımız markalarımızın gücü ve değerli iş ortaklarımızla birlikte Türk mobilya sektörünü ileriye götürmek. Yurt dışında da yaygınlık kazanarak Doğtaş’ı dünyanın önemli mobilya markalarından biri yapmak istiyoruz” diye konuştu. 

2017’de 300 yeni kişiyi işe alacak

Devletin başlattığı istihdam seferberliğine büyük destek veren Doğtaş, İstanbul’daki Genel Merkezi ile Biga ve Düzce’de yer alan üretim tesislerine 2017 için kararlaştırdığı 215 kişilik işe alım planını yeniden düzenleyerek 300 kişiye çıkardı. Ersin Serbes “Şirketimizde, bu yıl yüzde 40 büyüme hedefledik. Büyüme hedeflerimiz doğrultusunda insan kaynağı yatırımlarımız devam edecek. Açılacak bayi mağazalarımız da ek istihdam demek. Böylelikle 2017 yılı sonuna kadar yaklaşık 1.000 kişiye istihdam oluşturacağız” dedi.

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...