Abdülhamid’e yabancı akını

Düzenleyen:
Abdülhamid’e yabancı akını

MAGAZİN Haberleri

‘Payitaht Abdülhamid’ dizi seti, Körfez ülkelerinden gelen konukları ağırladı.

Takipçi sayıları milyonu aşan sosyal medya fenomenleri; ünlü Arap kanallarının TV programcıları ve televizyon sunucuları İzmit Sekapark’ta bulunan platoyu gezdi. Ekip daha sonra hayranı oldukları ve merak ettikleri Payitaht Abdülhamid oyuncularıyla da bir araya geldi. Dizinin başrol oyuncularından Özlem Conker, Selen Öztürk, Ezgi Eyüboğlu, Can Sipahi ve Eren Hacısalihoğlu ile çekim aralarında bir araya gelen ekip, onların rollerine ve oyunculuklarına dair sorular sordu. 

UNUTULMAZ BİR GÜN YAŞADIK

Başbakanlık Yatırım Destek ve Tanıtım Ajansı’nın koordinasyonunda Kalkınma Bakanlığı ile İstanbul Kalkınma Ajansı ortaklığıyla, Körfez ülkelerinden Türkiye’ye gelen; Al Arabiya, MBC4, Star Media ve Rotana TV gibi ünlü Arap kanallarının sunucu ve TV programcıları, unutulmaz bir güne imza attıkları için bütün ekibe teşekkür etti.

 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...