Yahudi yazardan Gazze için destek çağrısı!

Düzenleyen: / Kaynak: Anadolu Ajansı
- Güncelleme:
Yahudi yazardan Gazze için destek çağrısı!

DÜNYA Haberleri  / Anadolu Ajansı

Yahudi Fransız yazar Jacob Cohen, Gazze'de yaşanan insanlık dramına ilişkin yayımladığı videoda, İsrail işgaline karşı Gazze'deki direnişe destek verilmesi çağrısında bulundu.

Yahudi Fransız yazar Jacob Cohen, Filistin-İsrail çatışmasına ilişkin yayımladığı videoda, "siyonist işgale" karşı Gazze'deki direnişe destek çağrısı yaptı.

Cohen, Youtube kanalından yayımladığı videoda, "siyonist düşmanın", kalan Filistin topraklarında da doğrudan kontrol sağlamak için harekete geçtiğini ve Filistin direnişini baltalamak istediğini belirtti.

Saldırıların tüm bölgede yansımaları olacağının altını çizen Cohen, "Gazze mücadelesi, siyonizm ve emperyalizm dışında barış ve huzur içinde yaşamak isteyen tüm Arap vatandaşlarının mücadelesidir." ifadesini kullandı.

Gazze için destek çağrısı yapan Cohen, Arap ulusundan siyasi ve ideolojik farklılıklarını bir kenara bırakarak Gazze için birlik olmalarını istedi.

Yazarın paylaşımı sosyal medyada viral oldu.

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...