İsrail’i rezil eden mektup

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
İsrail’i rezil eden mektup

Dünya Haberleri  / Türkiye Gazetesi

El Kassam Tugayları, teslim edilen İsrailli rehinenin tüneldeyken Hamas’a yazdığı mektubu yayınladı. İsrail’in rehineleri katletmesinin ve işkence yapmasının aksine Hamas’ın anne ve kızına hoşgörülü davrandığı ortaya çıktı.

İsrailli annenin, Hamas’a teşekkür ettiği işte o mektup; 

Son birkaç haftadır bana eşlik eden generallere... Yarın yollarımız ayrılacak ama size tüm kalbimle teşekkür ediyorum. Kızım Emilia’ya gösterdiğiniz olağanüstü insaniyet için minnettarım. Siz onun ebeveyni gibiydiniz. 

Ona karşı sabırlı olduğunuz ve tatlılarla, meyvelerle şımarttığınız için teşekkür ederiz. Çocuklar savaş bölgelerinde olmamalı ama sizin sayenizde ve yol boyunca tanıştığımız diğer nazik insanlar sayesinde kızım kendini Gazze’de kraliçe olarak gördü. Bize nezaket, özen ve sevgiyle davranmayan tek bir kişiye bile rastlamadık. Sonsuza dek size karşı minnettarlığın esiri olacağım. İçinde bulunduğunuz zor duruma ve Gazze’de uğradığınız ağır kayıplara rağmen gösterdiğiniz nazik davranışı hatırlayacağım.
Hepinize ve ailelerinize sağlık ve sevgi diliyorum. Çok teşekkür ederim. Danielle ve Emilia

Düzenleyen:  - Dünya
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...