Rıza Çalımbay Beşiktaş'a nefes aldırdı

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Rıza Çalımbay Beşiktaş'a nefes aldırdı

Spor Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Son derece olumsuz şartlara rağmen ikide iki yapan ve siyah beyazlı futbolcuların 'Baba' diye seslendiği tecrübeli teknik adam, iki başkan adayının da gözdesi.

Beşiktaş tarihinin en çalkantılı, en sıkıntılı, en çok sakatlıkların ve formsuzlukların yaşandığı, en çok hoca değiştirdiği dönemlerinden birini yaşarken müthiş bir arıza gidericiye sahip oldu: Rıza Çalımbay... Tecrübeli teknik adam, son derece zorlu şartlara rağmen takımı kenetlendirmeyi başardı ve üst üste iki maçta da üç puan kazandırdı. Rıza Çalımbay aynı zamanda oyunculardan da büyük saygı görüyor. Futbolcularla olan diyaloğu sayesinde takımda ‘baba’ diye hitap edilen Çalımbay’a iki başkan adayı da sahip çıkıyor.

YALÇIN'DAN VAZGEÇTİLER

Serdal Adalı da, Hasan Arat da adaylıklarını ilk açıkladıklarında farklı teknik direktörlerle görüşmelere başlamıştı. En çok öne çıkan isim de Sergen Yalçın’dı. İki adayın getirmek için birleştiği isim olan Sergen Yalçın şu anda gündemden kalktı. Adaylar, şimdiden takımdaki eksikler için görüşmelerde bulunduğu Rıza Çalımbay’la yola devam etme kararı aldı. Öte yandan Çalımbay, adaylara verdiği transfer raporunda, stoper, sol bek, 10 numara ve her iki kanatta da forma giyebilen oyuncuya duyduğu ihtiyacı belirtti.

YENİ ROTA BRUGGE

Beşiktaş, UEFA Konferans Ligi’nde perşembe günü Club Brugge ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı. Samsun deplasmanında oynayan isimler yenileme çalışması yaptı. Siyah beyazlılar hazırlıklarına bugün 17.00'deki idmanla devam edecek.

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...