Venezuela güzelini gösteride vurdular

Venezuela güzelini gösteride vurdular

YAŞAM Haberleri

Muhalefet liderinin serbest bırakılması için gösteri yapan 'Turizm Güzeli' kalabalık içinde başından vuruldu.

Güney Amerika ülkesi Venezuela'da, öğrencilerin düzenlediği gösteriler kana bulandı. Başkent Caracas'ta yoğunlaşan eylemlerde bir haftada 6 kişi hayatını kaybetti. Öğrenci protestolarını hükümetine karşı bir darbe girişimi olarak değerlendiren Devlet Başkanı Nicolas Maduro, muhalefet lideri Leopoldo Lopez'i tutuklattı. Ardından ülkede Twitter kullanımı da yasaklandı. Lopez'in serbest bırakılması için düzenlenen eyleme katılan geçen yılın 'Turizm Güzeli' Genesis Carmona (22), kalabalığa yaklaşan motosikletli birisi tarafından vuruldu. Başından yaralanan Carmona, arkadaşları tarafından motosikletle götürüldüğü hastanede hayatını kaybetti.

SON SINIFTAYDI

Valencia'daki gösterilerde, motosikletli bir saldırgan tarafından başından vurulan üniversite öğrencisi Genesis Carmona, motosikletle hastaneye kaldırılmasına rağmen kurtarılamadı.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...