Amrabat piyangosu

Amrabat piyangosu

SPOR Haberleri

Malaga'ya kiralanan Faslı futbolcunun performansı beğenildi. İspanyol yöneticiler, bonservis pazarlığı için bugün İstanbul'a geliyor

Ara transferde La Liga takımlarından Malaga'ya kiralanan Ambarat için İspanya cephesinde önemli bir gelişme yaşandı. 300 bin euro karşılığında sezon sonuna kadar kiralanan Amrabat'ın performansını çok beğenen Malaga, Faslı futbolcunun bonservisini almak istediklerini söyleyerek, Galatasaray'dan randevu talep etti. Dün İstanbul'a gelen Malaga Sportif Direktörü Mario Husillos ile Genel Menajer Vicente Casado, bugün Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'la görüşerek Amrabat'ın bonservis bedeli için pazarlık yapacak. İspanyol ekibinin sarı-kırmızılı yönetime 5 milyon euro teklif edeceği ileri sürüldü. Husillos ve Casado'nun, Aysal'ın misafiri olarak Beşiktaş derbisini de izleyecekleri öğrenildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...