Van'da 650 bin paket kaçak sigara ele geçirildi

/ Kaynak: AA
Van'da 650 bin paket kaçak sigara ele geçirildi

YAŞAM Haberleri  / AA

Başkale ilçesinde düzenlenen operasyonlarda ele geçirilen sigaralar, harman dövme makinesi olan patoza atılarak imha edildi

Başkale ilçesinde son 9 ayda düzenlenen operasyonlarda ele geçirilen 650 bin paket sigara, çiftçilerin harman dövme makinesi olarak kullandığı patoza atılarak imha edildi. Alınan bilgiye göre, Başkale'de İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri
tarafından son 9 ayda düzenlenen operasyonlarda 650 bin paket sigara ele geçirildi. Piyasa değeri yaklaşık 1 milyon lira olan gümrük kaçağı sigaralar, Başkale Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatıyla imha edilmek üzere depolardan çıkarıldı.
Kurulan komisyon nezaretinde kamyonlarla Samandöken Mahallesi'ndeki çöplüğüne getirilen sigaralar, burada patoza atıldı. Makinenin ufaladığı sigaralar daha sonra yakılarak imha edildi.


YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...