Feci iş kazası, kaynak atölyesindeki patlamada 1 kişi öldü

/ Kaynak: CHA
Feci iş kazası, kaynak atölyesindeki patlamada 1 kişi öldü

YAŞAM Haberleri  / CHA

Kahramanmaraş'ta demir doğrama dükkânında kaynak yaparken mazot deposunun patlaması sonucu 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi ağır yaralandı.

Olay Mustafa Kozan'a (51) ait demir doğrama atölyesinde meydana geldi. 46 LU 316 plakalı kamyonun şoförü İlyas Korkmaz, atölyeye gelerek, aracının yakıt deposuna kaynak yapılmasını istedi. İş yeri sahibi Kozan ve oğlu Sami Kozan (13) oksijen kaynağıyla depoyu kaynatmaya başladı. Bu sırada şiddetli bir patlama meydana geldi. Çevredekiler 112, itfaiye ve polisi aradı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, vücutlarının çeşitli yerlerinde ağır yanıklar oluşan 3 kişiye ilk müdahalelerini yaptı. Ambulanslarla hastaneye kaldırılan baba ve oğlu Necip Fazıl Şehir Devlet Hastanesi'nde, kamyon şoförü Korkmaz ise Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde tedavi altına alındı. Korkmaz, burada yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Yaralılardan Sami Kozan ise Adana'ya sevk edildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

YAŞAM
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...