Sokak köpeklerine her gün yiyecek taşıyor

Düzenleyen:
Sokak köpeklerine her gün yiyecek taşıyor

YAŞAM Haberleri

Sultanahmet'teki bir butik otelde kat görevlisi Tülay Laçin, hemen her akşam poşetlere doldurduğu tavuk ve sakatatları Haramidere'ye getirerek sokak köpeklerine dağıtıyor. Laçin sokak hayvanlarını beslerken zaman zaman tepkilerle karşılaştığını anlattı.

Her gün metrobüs ile Esenyurt'taki evine dönen evli ve 1 çocuk annesi Tülay Laçin, soğuk havalarda aç ve titrerken gördüğü sokak hayvanlarının durumundan etkilendiğini bunun üzerine hemen hergün onlara yiyecek taşıdığını söyledi. Laçin, çalıştığı butik otel ve yakındaki lokanta ve diğer tesislerde çöpe atılacak tavuk veya sakatatlarını ayrıca pet şişe sularını taşıyarak Esenyurt'taki Haramidere Metrobüs İstasyonu'na kadar getirdiğini anlattı. Kendilerine yiyecek ve su taşıyan Laçin'i metrobüs üstgeçidinde gören sokak köpekleri bir anda etrafını sarıyor. Çevredekilerin şaşkın bakışları arasında poşetleri ve su dolu pet şişeleri bir köşeye bırakan, eline eldiven geçirdikten sonra çevresini saran köpeklere bunları tek tek yediren Tülay Laçin, sokak köpeklerine 'Kuzucuklarım' diye seslenirken elinden geldiğince onlara bakmaya çalıştığını söyledi. Tülay Laçin, iyi niyeti ile sevimli dostlara gösterdiği bu çabanın birçok kişinin tepkisine neden olduğunu anlattı.  

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...