Serinlemek için denize giren gencin cansız bedeni bulundu

Düzenleyen:
Serinlemek için denize giren gencin cansız bedeni bulundu

YAŞAM Haberleri

Kocaeli'nin Kandıra ilçesinde 3 arkadaş denize girdi. Bir genç kurtarılırken bir genç hayatını kaybetti. 2 gün önce girdiği denizde kaybolan Yunus Çakır'ın ise bu sabah saatlerinde cansız bedeni bulundu.

Kocaeli’nde yaşanan olay, 11 Haziran Pazartesi günü akşam saatlerinde Cebeci Plajı'nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 3 arkadaş denize girdi, bir süre sonra ise gözden kayboldu.

CANSIZ BEDENİ BULUNDU

Vatandaşların ihbarıyla olay yerine Sahil Güvenlik ve Kocaeli Sahilleri Su Kazaları Engelleme Merkezi (KOSKEM) ekipleri sevk edildi. Ekipler gençleri bulmak için çalışma başlattı. 3 arkadaştan biri kurtarıldı, Taha Yasin Hacısüleymanoğlu'nun ise cansız bedenine ulaşıldı.

Serinlemek için denize giren gencin cansız bedeni bulundu

Kayıp Yunus Çakır için de arama çalışması başlatılmıştı. Bugün sabah 07.30 sıralarında Yunus Çakır'ın cansız bedeninin bulunduğu öğrenildi.


Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...