Sakarya'da feci kaza! Biri bahçede biri balkonda can verdi

/ Kaynak: DHA
Sakarya'da feci kaza!  Biri bahçede biri balkonda can verdi

YAŞAM Haberleri  / DHA

Sakarya'nın Akyazı ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 2 kişi öldü, 1 kişi yaralandı

Sakarya'nın Akyazı ilçesinde aşırı hız ölüm getirdi. Yol kenarındaki çakıl taşlarına çarpan otomobildeki gençlerin biri araçtan bir evin bahçesine diğeri ise balkona fırladı.Akyazı İlçesinin Kuzuluk Beldesi'nde, aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu yol kenarında bulunan çakıl yığınına çarptıktan sonra havalanıp yaklaşık 30 metre ilerdeki evin bahçesine düşen otomobilde, araçtan fırlayan gençlerden biri düştüğü evin balkonunda, diğeri de bahçede hayatını kaybetti.
ÇARPTIKTAN SONRA ARAÇ HAVALANDI
Bu sabaha karşı D 140 Karayolu'nun Kuzuluk Beldesi eski belediye binası yakınlarında meydana gelen kazada; Fatih Şakır (25) idaresindeki 54 H 9645 plakalı otomobil aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu yol kenarında bulunan çakıl yığınına çarptıktan sonra havalanıp yaklaşık 30 metre ilerdeki duvarı aşarak ağaçları kırıp bir evin bahçesine düştü.
BİRİ EVİN BALKONUNA DİĞERİ BAHÇEYE DÜŞTÜ
arpmanın şiddetiyle otomobilden savrulan sürücü Fatih Şakır aracın 5 metre yakınında can verirken, araç havadayken fırlayan Yusuf Cin (24) ise 2 katlı evin 2. katındaki balkona düşerek olay yerinde hayatını kaybetti. Kazadan hafif yaralı olarak kurtulan 23 yaşındaki Mustafa Yazıcı ise kazayı görüp duran TIR ile Akyazı Devlet Hastanesi'ne götürüldü.
YARALI GENCİN DURUMU İYİ
Kazanın duyulması üzerine olay yerine gelen Jandarma ve 112 Ambulans Sağlık ekipleri burada Fatih Şakır ve Yusuf Cin'in cansız cesedi ile karşılaştı. Araştırmada kaza yapan otomobilin parçalarının geniş bir alana dağıldığı tespit edildi. Kazada hayatını kaybeden Yusuf Cin ve Fatih Çakır'ın cenazeleri Akyazı Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken yaralı Mustafa Yazıcı'nın sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.
Sakarya'da feci kaza!  Biri bahçede biri balkonda can verdi



YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...