Şaka ölümle bitti! Karnına cam parçası saplanan genç hayatını kaybetti

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Şaka ölümle bitti! Karnına cam parçası saplanan genç hayatını kaybetti

YAŞAM Haberleri  / İHA

Tekirdağ'da bir markette alışveriş yapan genç arkadaşlarıyla şakalaşırken kapıya çarptı. Cam kapı tuzla buz olurken, cam kırıkları talihsiz gencin vücuduna saplandı. Olay yerinde fenalaşan genç, hastaneye hayatını kaybetti.

Tekirdağ'da bir marketten alışveriş yaptığı sırada iddiaya göre arkadaşı ile şakalaşmaya başlayan 27 yaşındaki Resul I. marketin giriş kapısına çarptı. Çarpmanın etkisi ile kırılan kapıdaki cam parçaları gencin vücuduna girerek ağır yaraladı.

Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılan talihsiz genç, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

FECİ ANLAR KAMERADA

Resul I.'nın cenazesi memleketi Kayseri'nin Yeşilhisar ilçesinde Cami Kebir'de kılınan namazın ardından toprağa verildi.

Öte yandan Resul I.'nın market içerisinde arkadaşıyla birbirini kovaladığı ve kapıya çarparak yaralandığı anlar saniye saniye güvenlik kameralarınca kaydedildi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...