Mersin'deki bahçe yangını bir kişiyi canından etti

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Mersin'deki bahçe yangını bir kişiyi canından etti

YAŞAM Haberleri  / İHA

Mersin'de temizlik sonrası yakılan ateş çalılık alana sıçradı. Bahçesini yanarken gören yaşlı adam kalp krizi geçirip öldü.

Mersin’in Çamlıyayla ilçesinde yaşanan olayda temizlik sonrası yakılan ateş çalılık alana sıçradı. O esnada bahçesinin yandığını gören talihsiz adam fenalaşıp kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti. Sarıkoyak Mahallesi'nde Mehmet Özdemir (76) bahçesinde bulunan çalıları topladı ve iddiaya göre yaktı. Bu esnada kontrolden çıkan alevler çalılık alana sıçradı.

Mersin'deki bahçe yangını bir kişiyi canından etti

YANGINI SÖNDÜRMEK İSTERKEN CAN VERDİ

Alevleri söndürmeye çalışan Mehmet Özdemir. olay yerinde fenalaştı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve Büyükşehir itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri yangını söndürürken, sağlık ekipleri de talihsiz adama müdahale etti. Hastaneye sevk edilen Mehmet Özdemir yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...