Parkta feci dayak: “Kapışalım mı” deyip saldırdı

Parkta feci dayak: “Kapışalım mı” deyip saldırdı

YAŞAM Haberleri

Çağlayan’da 16 yaşındaki Rojhat K. “kapışalım mı” deyip parktaki bir genci tekme ve yumruklarla feci şekilde dövdü. Karşılık vermeyen çocuk yere düşerken o anlar saldırganın arkadaşları tarafından cep telefonu kamerasıyla saniye saniye kaydedildi.

Kağıthane Çağlayan’da geçtiğimiz ay bir parkta yaşanan olayda 16 yaşındaki Rojhat K. arkadaşlarıyla sohbet eden 15 yaşındaki Yakup Y.’nin yanına gelerek “teke tek kapışalım mı” dedi. Yakup Y.’nin “Ben sana vuramam” demesine rağmen saldırmaya başlayan Rojhat K. çevredekilerin sakinleştirme çabalarına rağmen durmadı. Yerde oturan Yakup Y.’yi  “kalk ayağa” diyerek kolundan tutarak ayağa kaldıran Rojhat K. gencin ayaklarına vurarak yere düşürüp tekme ve yumruk atmaya başladı.

Parkta feci dayak: “Kapışalım mı” deyip saldırdı

ÇİMLERİN ÜZERİNE ATTI DAKİKALARCA DÖVDÜ

Küfürler savurarak Yakup Y.’yi öldüresiye döven Rojhat K. daha sonra Yakup Y.’yi çimlerin üzerine attıktan sonra tişörtünü yırttı. Rojhat K.’y karşılık vermeyen Yakup Y. dakikalarca dayak yedi. Diğer arkadaşları ise o anları cep telefonuyla kayıt altına alınırken bir süre sonra Rojhat K. arkadaşlarını da alarak olay yerinden ayrıldı. Dehşet anları ise kameralara saniye saniye yansıdı.

Parkta feci dayak: “Kapışalım mı” deyip saldırdı

DARP EDİLEN ÇOCUĞUN BABASI VİDEOYU İZLEDİ

Olayın ardından mahalledeki arkadaşlarından oğlunun darp edildiği videoyu izleyen baba İsmet Y. gördükleri karşısında şaşkına döndü. Videoyu alan baba, emniyete giderek Rojhat K. hakkında şikayetçi oldu. Olayla ilgili çalışma başlatan Kağıthane İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, “kasten yaralama”, “gasp”, “uyuşturucu madde kullanmak” ve “ateşli silahlar kanununa muhalefet” suçlarından kaydı bulunan Rojhat K.’yı yakalamak için çalışma başlattı.

Parkta feci dayak: “Kapışalım mı” deyip saldırdı

SALDIRGAN SERBEST BIRAKILDI

Yapılan çalışmalar sonucunda Rojhat K. kısa sürede yakalandı. Gözaltına alınarak emniyete götürülen Rojhat K. sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...