Beşiktaş’tan Galatasaray’a transfer çalımı! Gedson Fernandes resmen Kara kartal’da

Düzenleyen:
Beşiktaş’tan Galatasaray’a transfer çalımı! Gedson Fernandes resmen Kara kartal’da

SPOR Haberleri

Beşiktaş, şampiyonlukta büyük payı olan iki oyuncusunun tapusunu almaya hazırlanırken Galatasaray devreye girmişti. Başkan Çebi, şimdi karşı hamleyle Gedson’u alıp Rize’ye kiraya verdi...

Murad TAMER

Beşiktaş ara transferi sessiz geçirirken gelecek sezona bomba gibi girecek. Mayıs ayındaki seçimde tekrar seçileceğinden emin olan Başkan Ahmet Nur Çebi, yeni sezon kadrosunun şimdiden hazır olması için çalışmalara başladı. Siyah beyazlılar tarihî bir çalım atarak Galatasaray’ın elinden Gedson’u aldı. Başkan Ahmet Nur Çebi bu tarihî çalımda başrolü oynayan isim oldu. Beşiktaş, şampiyonluğun başaktörleri Ghezzal ve Rosier’i bitirmeye çalışırken Galatasaray devreye girince işler karışmıştı.

BENFICA'YA 6 MİLYON €

Bunu unutmayan Başkan Çebi, Gedson hamlesiyle sarı kırmızılılara müthiş bir gol atmış oldu. Beşiktaş, 23 yaşındaki oyuncu için Benfica ile 6 milyon avro karşılığında el sıkıştı. Siyah beyazlılar ayrıca Gedson’un bir sonraki satışından da Portekiz ekibine yüzde 50 pay vermeyi kabul etti. Beşiktaş ile 4+1 yıllık sözleşme imzalayan Gedson, yabancı kontenjanı nedeniyle sezonu Çaykur Rizespor’da kiralık olarak tamamlayacak. Galatasaray ile ilgili paylaşımlarını silen Gedson, siyah beyazlılardan 1,3 milyon avro alacak.

Beşiktaş’tan Galatasaray’a transfer çalımı! Gedson Fernandes resmen Kara kartal’daGedson Fernandes Galatasaray ile 18 maçta, 1 gol ve 3 asistle oynamıştı.

KIRAN'DAN MANİDAR ŞARKI: İNTİKAM GÜZEL ŞEY

Gelecek sezon için transfer edilen Gedson Fernandes sezonun geri kalanında transfer limiti ve yabancı kontenjanı sebebiyle Çaykur Rizespor’a kiralandı. Oğulcan Çağlayan transferinde Galatasaray’la çekişen Çaykur Rizespor Başkanı Tahir Kıran’ın, sosyal medya hesabından “İntikam güzel şey” isimli şarkıyla bir paylaşımda bulunması dikkat çekti.

Beşiktaş’tan Galatasaray’a transfer çalımı! Gedson Fernandes resmen Kara kartal’daTahir Kıran'ın paylaşımı

GALATASARAY SORUSUNU CEVAPLAMADI

Dün akşam İstanbul'a gelen Gedson Fernandes, “Türkiye’ye geri döndüğüm için mutluyum. Oynamak için hazırım” dedi. Genç futbolcu, ‘Galatasaraylı yöneticilere kırgın mısın?’ şeklinde yöneltilen soruyu ise cevapsız bıraktı.

LACAZETTE BOMBASI!

Gelecek sezonun kadrosunu şimdiden kurmaya başlayan Beşiktaş, Gedson’dan sonra dünyaca ünü bir yıldızın peşine düştü. Sezon sonu Arsenal ile sözleşmesi sona erecek olan Alexandre Lacazette’le görüşmelere başlandı. Arsenal’den ayrılmayı düşünen Fransız yıldızın transferinde Beşiktaş’ın rakibinin Lyon olduğu öğrenildi.

TEIXEIRA'YI GÖRECEKLER!

Beşiktaş’ta beklentileri karşılayamayan Alex Teixeira’yı sezonun geri kalanı için hırs bastı. Brezilyalı yıldız sakatlıklardan çok çektiğini belirterek “Bir daha sakatlıklar yaşamadan Beşiktaş’a katkı sağlayacağım. Beşiktaş’ta neler yapabileceğimi biliyorum. Sakatlıklar olmadığı zaman Alex Teixeira’nın kim olduğunu herkes görecek” diye konuştu. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...