Nereye hangi elbise ile gitmeli?

Düzenleyen:
Nereye hangi elbise ile gitmeli?

YAŞAM Haberleri

“Bugün ne giysem?” kadınların kendisine ve yakınındakine en çok sorduğu sorulardan biri... Uzman bilgisi istiyorsanız, Morhipo.com stil ekibinin tavsiyelerine göz atın derim...

CANAN ERASLAN

Pembe elbiseler: 2017 yazı, pembenin hakimiyeti altında. Birçok model ve tonda karşımıza çıkıyor. Mavi ve kırmızının yerini alan pembe ve turuncu, elbiselerde daha canlı ve romantik görünümle karşımızda. Üstelik pembeyi kokteylden düğüne kadar her yerde kullanabilirsiniz.
¥ Fırfırlılar: Püsküllü etekler, puantiyeli gömlekler ve ponponlu ayakkabılar gibi fırfırlı elbiseler de hayatımızdan kolay kolay çıkacak gibi görünmüyor. Onların yeni adı volanlı elbise. Kısası da var uzunu da. Bu elbiseler dekolte olsa da içindeki renklerden alacağınız bir şalla birkaç seçenek elde edebilirsiniz.
¥ Şifon elbiseler: Plaja da gidiyor, davete de. Çok kullanımlı şifon elbiseler ama vücut yapısı önemli. Minyon ve ince yapılı kadınlar hiç düşünmeden şifonları tercih edebilir. Aksi hâlde daha kilolu görünebilirsiniz. 
¥ Sarı moda: Fakat yine bu renk risklidir. Ten renginize uymadığında kötü görünebilir. Doğru bir makyajla çok farklı görünebilirsiniz. 1997 Oscar Ödülleri’nde Nicole Kidman’ın ya da 2006 yılındaki törende Michelle Williams’ın giydiği sarı elbiseleri düşününce bu riski almaya değer görünüyor. Özellikle kısa elbiselerde sarı renge bu yaz mutlaka şans vermelisiniz. Makyajınızda ise kırmızı veya bordo tonlarında ruja yer varsa, harika görüneceğinizden şüpheniz olmasın.
¥ Çiçekli Elbiseler: Yazın vazgeçilmezleri. Bu tip elbise giyecekseniz topuklu ya da düz sandaletler giyebilirsiniz. Çiçekli elbisenizi muhtemelen daha birkaç yıl bütün yaz giyeceksiniz. Onun için yatırım yapmaya değer.

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...